Nu lezen
10 redenen waarom u Xiaomi Mi 8 zou moeten kopen
Xiaomi Mi 8 beoordeling

Xiaomi Mi 8 is een complete smartphone. Hij heeft een zeer goede camera, hij is extreem snel, hij heeft NFC. Het heeft praktisch alles wat tegenwoordig van het vlaggenschip nodig is, het enige gebrek is het opladen van inductie. Chinese fans van het Mi-merk presenteerden een lijst met 10-punten om Mi 8 te kopen en hun sterke punten te tonen.

10 redenen waarom u Xiaomi Mi 8 zou moeten kopen

10 redenen waarom u Xiaomi Mi 8 zou moeten kopen

In de eerste plaats is de Snapdragon 845-processor - het is de meest efficiënte processor voor Android-smartphones, die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De tweede plaats is een dubbele GPS, die wordt gekenmerkt door een zeer hoge precisie. Op de derde plaats het ontgrendelen van het gezicht dat heel goed en snel werkt. Ik controleerde deze functie zowel op zonnige dagen als in absolute duisternis, elke keer ontgrendelt de smartphone in slechts een fractie van een seconde. Een ander belangrijk kenmerk voor Chinese fans is de kwaliteit van de afwerking. Niets kraakt, alles is perfect gevouwen, maar dit is al standaard in het vlaggenschip 5 voor duizenden zloty's en voor anderhalve duizend zloty - je kunt Mi 8 daarvoor kopen.

Fans waarderen ook kunstmatige intelligentie in de camera, MIUI 10-systeem, snel QC 4.0 + en NFC-opladen voor contactloze betalingen.

Zie ook

Xiaomi Mi 8 beoordeling

Als u meer wilt weten over uw smartphone Mi 8, ik nodig je uit voor mijn recensie. Als je van plan bent om het te kopen controleer de promotie en koop het apparaat zo goedkoop mogelijk.