Nu lezen
17Pin presenteert een draagbare blender die u overal mee naar toe kunt nemen.

Dit jaar is de zomer in Europa extreem heet, ik kan me niet herinneren dat de temperaturen zo hoog waren en zo lang hebben geduurd. In dit geval is een goede hydratatie erg belangrijk. Je kunt water of vruchtensappen drinken. Het is het beste om geen kant-en-klare exemplaren te kopen, die vaak conserveringsmiddelen of een grote hoeveelheid suiker bevatten, met behulp van een nieuw Xiaomi-apparaat. 17Pin, dat een van de vele subcomponenten is, introduceerde Xiaomi een draagbare blender voor de verkoop. Hiermee kun je altijd een gezond drankje bereiden met vers fruit, in slechts 30 seconden. Op het financieringsplatform is al 659% van het benodigde bedrag bereikt.

17Pin presenteert een draagbare blender

Blender in vorm lijkt op een thermoskan, of een shaker voor eiwitdranken in de sportschool, met het verschil dat de uitschakeling de motor en het mes verbergt die alle inhoud vernietigen. De capaciteit van het nieuwe apparaat van 17Pin is 400ml. Het gewicht is 495g en de afmetingen zijn 85 mm in diameter en 187,5 mm in de hoogte, zodat het gemakkelijk in elke rugzak past. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: roze of wit. Het apparaat kan in de vaatwasser worden gewassen of onder stromend water worden gespoeld om het resterende fruit van de messen weg te spoelen. Het heeft een batterij met een 700 mAh-capaciteit, deze wordt opgeladen met een speciaal snoer dat is meegeleverd in de set.

17Pin presenteert een draagbare blender

De 17Pin draagbare blender is geprijsd in China voor 129-yuan, $ 19. In de komende dagen zou moeten verschijnen in winkels die import buiten Azië aanbieden. Als je op de hoogte wilt blijven, volg dit dan Zondagsposten met nieuwe producten die in de uitverkoop is gegaan.

17Pin presenteert een draagbare blender

Zie ook
polijstmachine

17Pin presenteert een draagbare blender

17Pin presenteert een draagbare blender