Nu lezen
De eerste Xiaomi draadloze hoofdtelefoon.

xiaomi draadloze hoofdtelefoon

Een paar dagen geleden presenteerde Xiaomi zijn nieuwe vlaggenschip Xiaomi Mi6, naar aanleiding van de leiding van Apple besloot de Chinese fabrikant om af te treden van de JACK 3,5mm-poort. Is Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport oordopjes of Xiaomi draadloze hoofdtelefoon. Heeft de Chinese producent zijn ecosysteem voor het leven klaargestoomd zonder een JACK 3,5mm-connector?

Wygląd

De koptelefoon is eenvoudig, minimalistisch aangezien Xiaomi de gewoonte heeft. Als je de elegante sport-koptelefoon kunt bellen, dan is naar mijn mening Xiaomi precies zo. Ze wegen alleen 17,8g, hebben praktisch niet het gevoel dat ze zijn gefundeerd. Ten koste van een laag gewicht zijn ze gemaakt van plastic.

Xiaomi Draadloze Bluetooth 4.1 Muziek Sport Oordopjes

Dankzij een speciale haakvormige handgreep worden de koptelefoons achter de oren geplaatst en vallen ze niet uit tijdens bewegingen. Ik heb getest tijdens het hardlopen en sporten in de sportschool.

Xiaomi Draadloze Bluetooth 4.1 Muziek Sport Oordopjes

De koptelefoon bevat een oplaadkabel in de set en een set "elastische banden" voor oren in verschillende maten, maar misschien is er iets mis met me. Misschien heb ik ongewone oren, maar geen enkele komt perfect overeen. Bij iedereen voelt het ongemak als het oorstuk enigszins uit de oren steekt en ik het gevoel verlies van de wereld die ontstaat tijdens het luisteren in de kanaalhoofdtelefoons. Dit is vreselijk vervelend tijdens het sporten. Hij heeft het nog steeds Xiaomi Mi IV hybride tweevoudige stuurprogramma's van Xiaomi en Applowskie hoofdtelefoons, beide paren zijn perfect in de oren.

Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Muziek Sportoordopjes zijn IPx4-proof, waterdicht, zweetbestendig. Vergeet niet om de rand op de Micro USB-poort te sluiten om op te laden. De hoofdtelefoon heeft drie knoppen, twee zijn achter de luider / stiller, de derde schakelaar aan en uit van het apparaat. Met de ingebouwde microfoon kunt u praten terwijl u aan het hardlopen bent.

wireless natuur

Het apparaat maakt gebruik van Bluetooth 4.1, dat dekking biedt tot 10-meters en een goede geluidskwaliteit, tenminste dat is wat Xiaomi biedt. Naar mijn mening is het zwak, het absolute gebrek aan bas, wanneer ik het gevoel verlies van de wereld te verliezen, is de kwaliteit erg slecht. De hierboven genoemde hoofdtelefoons bieden naar mijn mening een veel betere geluidskwaliteit. De Bluetooth-verbinding werkt echter probleemloos, ik heb nooit een probleem gehad dat de hoofdtelefoon de verbinding met de telefoon heeft verloren.

Batterij

Het apparaat heeft een kleine batterijcapaciteit omdat alleen 110mAh, maar dankzij Bluetooth 4.1 draadloze hoofdtelefoons van Xiaomi bestand zijn tegen 7 dagen standby of 7 uren muziek afspelen zonder onderbreking. Tijdens tests heb ik ze gemiddeld elke drie dagen geladen, naar mijn mening is het een goed resultaat. Op het smartphonescherm kunnen we zien hoeveel% van de batterij er nog is.

Xiaomi draadloze hoofdtelefoon

Sommering

Als je een atleet bent, ben je op zoek naar een koptelefoon. Het snoer irriteert tijdens het hardlopen. Op zoek naar goedkope draadloze hoofdtelefoons voor 100 PLN en je kunt een zeer gemiddelde geluidskwaliteit accepteren, Xiaomi Draadloze Bluetooth 4.1 Muziek Sport Oordopjes ze zullen geschikt zijn voor jou. Als u echter een goede geluidskwaliteit wilt, hebt u meer geld dan 100 PLN, ik raad u aan op zoek te gaan naar iets anders. Persoonlijk zal ik ze niet gebruiken, dit is een van de weinige Xiaomi-apparaten die ik niet aanraad. Ik hoop dat Xiaomi in de nabije toekomst de volgende draadloze hoofdtelefoons zal presenteren.

4 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top