Nu lezen
Handmatige draadloze Xiaomi-stofzuiger - completeren van het geheel

Handheld draadloze Xiaomi-stofzuiger

Xiaomi presenteerde nog een nieuwigheid op het crowdfundingplatform. Xiaomi Miji Roidmi Wireless Handheld Stofzuiger namen in de naam van de hel, met zo'n smaak Xiaomi. Dit is de apparatuur die ik lange tijd wilde kopen en ik zocht naar competitie omdat de Chinese gigant die niet in zijn portfolio aanbood. In het begin heb ik overwogen de Dyson serie V8 maar 2tys prijs dan goud voor mij te groot is voor een stofzuiger te gebruiken thuis en af ​​en toe schoonmaken van de auto, dus hoe meer sporadisch. De basis "schoner" voor mij is een volautomatische stofzuiger, Xiaomi Roborock. Ik ging naar de Chinese winkel voor het goedkopere equivalent van Dyson, Dibea C-17. Parameters inferieur maar de prijs is interessant, rond PLN XNUM. Twee weken lang had ik gepland om te bestellen, maar ik liep nog steeds te laat, ik hoopte in het Poolse pakhuis te verschijnen. Ik koop geen Dibei meer, maar ik wacht op Xiaomi, het is bekend # XiaomiPepsze.

Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger

Met welke producten wordt het Roidmi-merk geassocieerd? Vooral met auto-apparatuur maakt zenders, auto-laders. Ik heb ook getest Roidmi-bril om te werken op de computer, zeer goed gemaakte apparatuur, ik hoop dat het nieuwe product vergelijkbaar zal zijn. Hand-held draadloze vacuüm Xiaomi Ik zal vooral dienen voor de auto en het reinigen punten hoger thuis met Roborock die niet kunnen omgaan.

Het apparaat is verdeeld in twee delen. Aan de bovenkant is de kracht van de motor en 115W 18500 PA, ter vergelijking, heeft slechts DIBE 7000PA of zuigkracht. De batterij heeft een ingebouwde cilinderinhoud 2500mAh, zal 55 minuten werk, dat is ruim 2x langer dan Dibe. Wanneer u op maximale snelheid werkt, geeft de stofzuiger een geluid van 75dB. Xiaomi Miji Roidmi draadloze handheld stofzuiger heeft ook speciale filters ingebouwd in de inlaat van de motor om de huisstofmijt filteren.

Handheld draadloze Xiaomi-stofzuiger

In het onderste deel bevindt zich een roterende borstel, de "kop" van de stofzuiger kan buigen met 90-graden. Bovendien heeft hij een hoogteaanpassing tot 6,6cm, ideaal voor het reinigen van hogere tapijten. Net als een elektrische dweil heeft de Xiaomi draagbare draadloze stofzuiger ook LED-achtergrondverlichting op het borstelfront.

Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger

Slimme functies?

Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger maakt via Bluetooth verbinding met de Mi Home-toepassing. In de toepassing zien we het batterijniveau en de vervuilingsgraad die in de filters van de stofzuiger zijn ingebouwd. Net als de concurrentie heeft het Xiaomi-product ook oplaadstations die we aan de wand monteren.

Cena Xiaomi Mijia Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner  wynosi 1499 juanów, $238. Jak tylko trafi do sprzedaży, ja na pewno zamawiam.

28 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top