Nu lezen
Xiaomi BlackShark - spelconsole van Xiaomi

Xiaomi BlackShark

Eind februari waren er geruchten dat Xiaomi van plan is om hun draagbare spelconsoles uit te brengen. De geruchten bleken waar te zijn, gisteren op vrijdag 13 presenteerde het bedrijf Xiaomi BlackShare officieel. Helaas voor mij was het niet precies waar ik op hoopte. Ik zou graag PSP- of Nintendo Switch-consoles zien, terwijl Xiaomi besloot een smartphone voor gamers te maken. Ik denk dat we een nieuwe mode op de smartphonemarkt kunnen zien, omdat niets interessante producers kunnen bieden. Onlangs zijn er apparaten gewijd aan het spelen bovenop, na Razor is het tijd voor Xiaomi en zijn BlackShark. Ik weet het niet van je, maar ik wil het niet aan de telefoon spelen. Dit is het laatste wat hij zal proberen te doen om de tijd in de rij voor de dokter te doden. Nadat ik alle folders op de muren heb bekeken, de e-mail heb gecontroleerd, de twitter heb gescreend, zal ik eindelijk het spel voor een moment starten, wanneer al het andere faalt. Na een paar minuten zal ik zeggen dat het geen zin heeft en kom ik terug om Twitter en e-mail te checken. Wat is de geweldige telefoon voor spelers van Xiaomi binnen?

Xiaomi BlackShark

Xiaomi Blackshark

Het beeldscherm is gemaakt in de OLED-technologie en heeft een diagonale 5,99 inch, Full HD + -resolutie. Natuurlijk, net als bij alle nieuwe producten op de markt, moet de verhouding van de multimediatelefoon 18: 9 zijn, en dit is het geval. De processor is momenteel de krachtigste Snapdragon 845 op de markt, geklokt op 2,4Ghz. Adreno 630 grafische lay-out. Er zijn twee geheugenconfiguraties waaruit u kunt kiezen. De basisversie heeft 6 GB RAM en 64GB intern geheugen. Als dit niet genoeg is voor iemand, kunnen ze kiezen voor een krachtigere variant, 8GB RAM en 128 GB intern geheugen.

De camera ziet er goed uit, ook koelen

Al in het geval van de Xiaomi Mi Mix 2s heeft de camera waarschijnlijk zeer goede foto's. In de test uitgevoerd door DxOMark behaalde hetzelfde resultaat als de iPhone X, en slechts twee punten slechter dan de Samsung Galaxy S9 +. Dit is een mijlpaal in vergelijking met de vorige generatie Mi Mix 2 die de camera gemiddeld had. Ik kan niet wachten tot mijn X-MUMXs Mi Mix 2s mij bereiken. Xiaomi BlackShark heeft twee achterlenzen. Een met 12Mpx en de andere met 20Mpx. De camera aan de voorkant heeft ook de 20Mpx-resolutie. De batterij is 4000mAh en ondersteunt Quick Charge 3.0. We laden via de USB-C-poort. De grootste innovatie in de Xiaomi-consoleappartphone is een soepele koeling, om gedurende het hele spel volledige kracht te garanderen - zonder oververhitting.

Xiaomi Blackshark

Smartfon ma wymiary 161,6 mm x 75,4 mm x 9,25 mm i waży 190 gramów. Jeśli chodzi o cenę to wynosi 2999 juanów, $477 za wersję 64 GB lub 3499 juanów, $556 za 128 GB. Specjalny dedykowany kontroler nie jest wliczony w cenę i kosztuje  179 juanów, $28.

Misschien speel ik niet aan de telefoon omdat ik geen leuke spellen ken, raad je iets aan? Onlangs probeerde ik PUBG, speelde ik verschillende spellen en ben ik nog geen twee weken terug in de game. De laatste game die mijn hart stal was een paar mooie jaren geleden Zombie Tsunami.

[d] [d] = "2"]
Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top