Nu lezen
Xiaomi Mi Pad 4 heeft MIUI 10 Global Beta ontvangen

Een paar dagen geleden Xiaomi presenteerde de vierde generatie van zijn Mi Pad-tablet. De nieuwe tablet wordt verkocht met de "oude" MIUI 9-systeemoverlay, maar tijdens de Xiaomi-conferentie werd aangekondigd dat het nieuwe apparaat wereldwijde updates voor MIUI 10 zal ontvangen en het woord heeft het bewaard. Dit is de eerste Xiaomi-tablet die wereldwijd wordt.

Xiaomi Mi Pad 4 heeft MIUI 10 Global Beta ontvangen

Xiaomi Mi Pad 4 heeft MIUI 10 Global Beta ontvangen

Tablet ontving MIUI 10 in de wereldwijde bèta 8.7.5-versie. Het gewicht van de update is alleen 1,21 GB, het is voldoende voor dergelijke uitgebreide verbeteringen. Xiaomi in de nieuwe versie was gericht op het optimaliseren van het systeem, waardoor de tablet efficiënter werd. Het uiterlijk van de schuifbalk en sneltoegangsknoppen is ook gewijzigd. De nieuwste Xiaomi-smartphones, zoals de Mi8 of Mi Mix 2s, hebben de kwaliteit van de gemaakte foto's aanzienlijk verbeterd, vooral dankzij de verbeterde camerasoftware. Het bedrijf heeft ook de camerasoftware op de tablet verbeterd. De MIUI 10 heeft ook de afhandeling van gebaren verbeterd.

Mi Pad 4 heeft een scherm 8 inch in 16-verhoudingen: 10, net zoals het vorige model, was de Mi Pada 4 behuizing gemaakt van metaal. Afmetingen zijn 200.2 mm x 120,3 mm x 7,9 mm. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en goud. Het brein van de nieuwe tablet met het Mi-logo wordt geleverd door Qualcomm Snapdragon 660 geklokt op 2.0 GHz. Xiaomi heeft zich niet teruggetrokken uit de 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting, deze bevindt zich aan de bovenrand van de tablet. Mi Pad 4 heeft Bluetooth in de 5.0-versie en wifi werkt op beide 2,4 GHz en 5 GHz. Er zijn drie modellen beschikbaar: 3 / 32GB, 4 / 64GB en 4 / 64GB + LTE.

Xiaomi Mi Pad 4 is verkrijgbaar in de winkel Gearbest.com

Scroll To Top