Nu lezen
Xiaomi InFace Sonic Clean

Xiaomi InFace Sonic Clean

Een nieuw product gespecialiseerd in gezichtsreiniging verscheen op het crowdfundingplatform, Xiaomi InFace Sonic Clean. Het is een gezichtsreinigingsgadget met ultrasone technologie. De reiniger wel gevoel, heeft al 1245% van de benodigde hoeveelheid bereikt. Dit is absoluut het beste resultaat, onder de onlangs gepresenteerde nieuwigheden. Opgedragen aan zowel vrouwen als mannen.

Xiaomi InFace Sonic Clean

Het apparaat meet 80 x 53 x 30,4 mm en het gewicht is 83 gram. Het is waterdicht, het garandeert het IPX7-certificaat. Het ziet eruit als een stuk zeep. Het is verkrijgbaar in vier kleuren: roze, grijs, oranje en groen. De batterijcapaciteit is 300mAh. Xiaomi verklaart dat het genoeg is voor 3-4 uren aan continu gebruik. Het opladen gebeurt met behulp van de kabels in de set en klanten krijgen ook een transparante hoes voor het opslaan en transporteren van Xiaomi InFace Sonic Clean.

Xiaomi InFace Sonic Clean

Het product wordt geadverteerd voor zowel vrouwen als mannen. Verwijder overtollige make-up, crème, olie en vet van de huid. Het moet gezegd worden dat pure huid niet alleen bevorderlijk is voor schoonheid, maar ook gezond, omdat een schone huid vrijer ademt. Het is minder gevoelig voor vroegtijdige veroudering en met de nieuwe InFace Sonic Clean is de gezichtsreinigingsoperatie heel eenvoudig en duurt 90 seconden.

Xiaomi InFace Sonic Clean

Mały silnik umieszczony wewnątrz Xiaomi InFace Sonic Clean odpowiedzialny za drgania jest produkowany przez firmę Seiko. Materiał zastosowany w obudowie i we włosiu o grubości 4,5 mm to sylikon z certyfikatem FDA .

Xiaomi InFace Sonic Clean

Het gebruik van geluidsgolftechnologie in combinatie met vibraties heeft een grondige reiniging van de gezichtshuid mogelijk gemaakt. Xiaomi zorgt ervoor dat alleen 90 sekund wystarczy, aby uzyskać wyniki godne najlepszej kosmetyczki. Odświeżona twarz zapewni dobry nastrój, da siłę aby zmierzyć się z długim dniem pracy.

Xiaomi InFace Sonic Clean is geprijsd voor 89 yuan, 14 $. Verzending naar de eerste klanten start op 12 in juli.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top