Nu lezen
Xiaomi Mi Max 3 officieel, het is B20 en prijzen beginnen bij $ 252

Jak wczoraj en een paar dagen geleden zei ik, vandaag is de dag dat de geruchten over de nieuwe, gigantische smartphone met het Mi-logo ten einde lopen. Xiaomi Mi Max 3 is officieel gepresenteerd. De naam Max is geen toeval, bij deze telefoon is alles groot, display, batterij, RAM. Er is ook een groot gebrek, NFC ..

Xiaomi Mi Max 3 officieel

Xiaomi Mi Max 3 officieel

Het apparaat is gemaakt van een metalen unibody-behuizing. Afmetingen zijn 176,15 mm x 87,4mm x 7,9mm en wegen 221g. Het display heeft een diagonaal 6,9 inch met FHD + -resolutie en 18: 9-beeldverhouding. Smalle frames zullen iedereen aanspreken. De producent besloot de inkeping, de inkeping aan de bovenkant van het scherm, op te geven. Het heeft zoveel aanhangers als tegenstanders, dus de kwestie van de smaak. De achterkant is afgerond aan de zijkanten en heeft een dubbele camera en een centraal geplaatste vingerafdruklezer. De processor is Snapdragon 636 van Qualcomm, ondersteund door de grafische lay-out van Adreno 509. Het is verkrijgbaar in twee capacitieve varianten 4 GB RAM en 64 GB ingebouwd geheugen of 6 GB RAM en 128 GB ingebouwd geheugen. Het vooraf geïnstalleerde systeem is een Android Oreo-versie 8.1 met MIUI-overlay.

Xiaomi Mi Max 3 officieel

Zo'n grote telefoon moet een grote batterij hebben. Het is de grootste batterij van de hele generatie, tot 5500 mAh. Ten slotte is de snelle oplading toegevoegd in de Mi Max-serie Quick Charge 3.0. Als we niet de hele dag in veeleisende games spelen, kan de Mi Max 3 gemakkelijk twee dagen aan één lading verwerken. Wanneer u zo'n grote telefoon koopt in plaats van een gameconsole, heeft dit ook geen probleem omdat de QC 3.0 het veel sneller zal opladen dan het geval zou zijn in het geval van de Mi Max 2.

Aan de achterkant bevindt zich een dubbele lens 12 MP + 5 MP, ook de eerste keer dat hij wordt gebruikt voor de Mi Max-serie. De vorige modellen hadden slechts één lens en ten slotte kunnen de eigenaren van de portretmodus genieten. Aan de voorzijde van het grote display bevindt zich een selfie-camera met een 8 MP-lens die het ontgrendelen van het gezicht van de smartphone via AI ondersteunt.

Xiaomi Mi Max 3 heeft een hybride Dual Sim, Wi-Fi 802.11ac (2,4 en 5GHz), MIMO, Bluetooth 5, GPS + GLONASS en USB Type-C. LTE-frequenties zijn veel B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B20, B34, B38, B39, B40, B41. Het zal verkrijgbaar zijn in drie kleuren: zwart, zilver en blauw. Het basismodel van Xiaomi Mi Max 3 4 / 64GB kost 1688-yuan, $ 252. Een krachtigere versie van 6/ 128GB is de kostprijs van 1999-yuan, $ 296. Het zal beschikbaar zijn in China vanaf 20 juliDus waarschijnlijk zal het vandaag verschijnen in het bereik van populaire winkels zoals Banggood en Gearbest.

Vraag je je af of het de moeite waard is om van Mi Max 2 naar Mi Max 3 te veranderen? Controle de inzending van mijn gisteren.

Scroll To Top