Nu lezen
Xiaomi MITU Mini-scooter - een scooter voor een kind

Xiaomi MITU Mini-scooter

Xiaomi biedt producten voor elke leeftijdsgroep, inclusief kinderen. Uitgaande van pasgeborenen, een speciale thermometer die vitale levensparameters voortdurend controleert. Voor ouderen zijn er blokken, wachtrijen en mascottes. Vandaag presenteer ik, nieuwe Xiaomi MITU Mini-scooter. Een driewielige scooter voor kinderen, ideaal voor kinderen van de kleuterklas 4-6.

Xiaomi MITU Mini-scooter

Xiaomi MITU Mini-scooter

De Xiaomi M365-scooter is populair in Polen wanneer kinderen zien hoe hun ouders op hun scooters rijden en ze ook vergelijkbare apparatuur vragen. M365 is te groot voor kinderen, maar ook te snel. Vooral na aanpassing, wanneer het begint met 1km / h met de volledige kracht van 1000W! Het seriële vermogen is 4x kleiner en bedraagt ​​slechts 250W. Xiaomi zag het gat in haar productportfolio en bracht Xiaomi MITU Mini Scooter uit, een step die kinderen gemakkelijk kunnen gebruiken.

XIAOMI MITU MINI SCOOTER

De scooter heeft afmetingen mm x 597 294 780 mm x mm, gewicht 3,1kg. Het maximale gewicht van de scooterdriver is 50kg. Het heeft drie wielen dat er geen probleem met de balans, naast de metaalstaaf is omwikkeld met een zachte rubber en is C-vormig base wanneer de base een been postawną 567 mm lang en 134 mm breed, werd ook behandeld met anti-slip materiaal. De grootte en het geschikte oppervlak zorgen ervoor dat het kind op comfortabele en stabiele wijze de volgende meters kan lopen.

Gewrichten zijn belangrijk op elke leeftijd, vooral bij een opgroeiend kind. Xiaomi een speciaal dempingssysteem dat onnodige schokken elimineert toegepast. Zowel de voor- als achterwielen zijn gemaakt van polyurethaanrubber dat bestand is tegen slijtage. De voorkant heeft een dikte van 32 mm en de achterzijde 52mm. Xiaomi cursus richt zich op veiligheid en voorzien van de scooter wielen knipperen in zowel de voor- en achterkant, die worden aangedreven door inductie. Wanneer het kind duwt en rijdt, wordt een stroom gegenereerd die de zwaailichten aandrijft.

Xiaomi MITU Mini-scooter

De scooter is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, omdat het stuurwiel omhoog / omlaag kan worden ingesteld. Met transport zal ook geen probleem zijn, omdat je het stuur kunt opvouwen. Je kunt ook de voorwielen aanpassen aan de vaardigheden van het kind. Als het problemen heeft met het onderhouden van een betere balans, zal het meer balans bieden en de snelheid van reizen verminderen. Als je volwassen bent, kun je je straighten zodat het sneller kan. Een grote achterrem zal de snelheid van de amateur helpen vertragen.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″]XIAOMI MITU MINI SCOOTER[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″]XIAOMI MITU MINI SCOOTER[/ su_column] [/ su_row]

Xiaomi MITU Mini Scooter wordt verkocht tegen 249 Yuan-prijs (39 USD) en is vanaf 8 juni verkrijgbaar. U kunt kiezen uit drie kleuren, roze, blauw en geel.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top