Nu lezen
Xiaomi presenteert een nieuwe fan

Vorig jaar presenteerde Xiaomi "Slimme" ventilatorNatuurlijk, zoals het een merkfanboy betaamt, heb ik het gekocht. Het werkt goed, een maand geleden vernieuwde Xiaomi hetzelfde ontwerp door een stemassistent toe te voegen aan de ventilator. Helaas in het Chinees. Vandaag presenteert de Chinese reus een nieuwe fan, met een compleet andere look.

Xiaomi presenteert een nieuwe fan

Xiaomi presenteert een nieuwe fan

In tegenstelling tot het oudere model, heeft de nieuwe niet alleen de mogelijkheid om links / rechts te draaien, maar ook de boven- en onderkant. Xiaomi moest het uiterlijk van het apparaat volledig opnieuw ontwerpen. Nu doet het me denken aan een cardanische ophanging aan de telefoon of camera, maar het heeft nog steeds een minimalistische uitstraling. Het is gemaakt van ABS-plastic. Het voordeel van de voorganger is dat de nieuwe op de juiste hoogte kan worden ingesteld. Het oudere model had geen regelgeving. De afmetingen van de ventilator zijn 750 mm x 290 mm en het gewicht is 4,6 kg. Stroomverbruik bij maximaal werk is 43W.

Xiaomi presenteert een nieuwe fan

De basis heeft tactiele knoppen om het werk te besturen. Hiermee kunt u de rotatiesnelheid aanpassen en de timer gebruiken. De ventilator wordt na één, twee, vier of acht uur automatisch uitgeschakeld.

Het apparaat werkt op een andere basis dan een traditionele fan, die zich alleen richt op direct blazen. De nieuwe fan van Xiaomi "mixt" de lucht in het hele appartement. Dankzij de rotatie van de vleugel bij 1430 rpm.

Xiaomi presenteert een nieuwe fan

Aan de negatieve kant moet je erkennen dat er geen informatie over de batterij is, het is niet bekend of deze er een heeft. Het kan nodig zijn om de stekker er altijd in te steken. Het tweede minpunt is het gebrek aan informatie over de slimme functie, het is niet bekend of het nieuwe model de mogelijkheid heeft om de telefoon te besturen. Te oordelen naar de vele aanraaktoetsen die op de basis zijn gemonteerd, hebben we waarschijnlijk geen Wi-Fi in zich.

xiaomi-fan

De prijs van een nieuwe fan in China is 499 yuan, $ 75. Binnenkort moet het verschijnen in winkels die import naar Europa aanbieden. De set heeft ook een afstandsbediening.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top