Nu lezen
Speciale editie van de Xiaomi Roborock-stofzuiger voor fans van Inter Milan

Gisteren heeft Xiaomi aangekondigd dat het een partnerschap heeft gesloten met de voetbalclub Inter Milan. Het werd hun officiële partner in China. Ter gelegenheid van deze samenwerking introduceerde Xiaomi de speciale editie van Roborock-stofzuiger in de kleuren van de club uit Milaan. Naast de gewijzigde kleuren heeft de stofzuiger ook een aangepast spraakpakket toegevoegd. Als iemand zijn stem wil veranderen in de stofzuiger van Xiaomi Ik heb een bericht een paar weken geleden toegevoegd. Waarin ik je laat zien hoe je in slechts enkele minuten een stofzuiger kunt leren om Pools te spreken, of je eigen auteurscommando's kunt uploaden.

Speciale editie van de Xiaomi Roborock-stofzuiger

Speciale editie van de Xiaomi Roborock-stofzuiger

Roborock is de tweede generatie van de autonome stofzuiger van de Chinese reus. Met betrekking tot één heeft de nieuwe versie de functie om de vloer te wassen door een speciale dop vanaf de bodem toe te voegen. Het tweede amendement op de vorige is een krachtigere motor die grondiger reinigt.

Speciale editie van de Xiaomi Roborock-stofzuiger

De speciale editie van de Xiaomi Roborock-stofzuiger in de kleuren van Inter Milan is geprijsd op 2999-yuan, $ 451. Ik heb een paar maanden een stofzuiger en die werkt heel goed. Dankzij de ingebouwde intelligente sensoren kan het obstakels en zelfs trappen detecteren. Ik heb de rand van de klas al honderden keren bereikt en ben teruggegaan, als een kleinigheid en geniet ervan.

Speciale editie van de Xiaomi Roborock-stofzuiger

Roborock in de standaardversie is momenteel in promotie in Gearbest.com winkel voor $ 421 met Priority Line-verzending, wat het ontbreken van BTW garandeert. Om deze prijs te krijgen, moet je de kortingsbon invoeren: IT $ APRBS. De tweede winkel met een stofzuiger voor een goede prijs is Lightinthebox.com, de prijs is $ 422,49 en verzending is vanuit een magazijn in Polen. Wat levert het op? Ook zal het gebrek aan vatu en de koerier binnen een paar dagen op de deur kloppen met het pakket.

Scroll To Top