Nu lezen
Amazfit 2s - saffierglas en leren riem [uitpakken]
amazfit 2s

amazfit 2s

Van het vorige Xiaomi-horloge Huami Bip Ik was blij, ik vond de 30-batterijduur het meest leuk. Toen er echter een nieuwe foto op het web verscheen, wachtte ik niet lang, ik plaatste de bestelling. Amazfit 2 is er in twee versies, Amazfit 2 en 2s, ik heb 2s gekozen. Vanwege de lederen riem die er veel beter uitziet dan siliconen en saffierglas. Dit is het eerste Xiaomi-horloge dat als een luxe Zwitsers horloge is verpakt.

In het begin worden we begroet door een zwarte, elegante doos. Vergelijkbaar met de Xiaomi-doos Meng me 2. Amazfit-logo op de voorkant en productinformatie van lage kwaliteit aan de onderkant.

Er was eens geen Xiaomi-product dat me zo'n luxe vervanger gaf als ik aan het lezen ben, puur genot.

amazfit 2s

Inderdaad, het ziet er erg elegant uit? Ter vergelijking tutaj je kunt zien hoe de eerste versie van Amazfil werd verpakt. Hemel, en de aarde is waar?

Laten we beginnen met minder belangrijke dingen, wat heeft Xiaomi toegevoegd aan het horloge? Accessoires zijn verborgen in de klep van de doos. De vilten kleine doos heeft een handleiding en een siliconen riem. De riem is in een seconde gedemonteerd, Amazfit 2s heeft een speciaal mechanisme, we bewegen de pal naar de zijkant en je kunt aan de riem trekken. Voor de training zal ik overschakelen op siliconen om het leer niet te laten zweten.

Tijd voor de belangrijkste Xiaomi Amazfit 2S!

De lederen riem is mooi gepresenteerd.

amazfit 2s

Ik probeerde de onderkant van de watchbox te vinden omdat ik de oplader niet kon vinden. Xiaomi besloot de lader te verbergen in het 'kussen' waarop het horloge is gedragen. Het laden van dit is het grootste nadeel van Amazfit 2. Niet alleen dat ik elke 6-dagen volgens de fabrikant moet opladen, maar u moet het horloge toch nog aansluiten op een speciaal laadstation, heel groot minpuntje dat je niet zomaar de inductie-oplader opzet!amazfit 2s

amazfit 2seerste indrukken

Helaas is het horloge tot nu toe alleen verkocht met Chinese software, om het horloge aan de telefoon te koppelen, moest ik de regio naar China veranderen. Toen zei de applicatie Mi Fit dat ik een andere Amazfit-applicatie moest installeren. Het koppelingsproces was eenvoudig, het was voldoende om de QR-code te scannen die op het display van het horloge verscheen en is ingeschakeld.

Zie ook
xiaomi ai luidspreker

De kleuren zijn niet zo levendig als op renderings of in Apple Watch, de foto is als "achter de mist". De eerste uren dacht ik dat het beeldscherm erg zwak was, maar na twee dagen raakte ik eraan gewend en ben ik gelukkig.

Amazfit 2 en Mi Home?

Als we koppelen met de iPhone, kunnen we Mi Home-apparaten, luchtreinigers, lampen, lampen enz. Niet bedienen. Mi Home-ondersteuning wordt alleen ondersteund als we koppelen met een Android.

Engels is al aan boord

Het gebruik van een Chinese versie van het horloge is een onaangename ervaring, ik hou er niet van te weten waar ik op klik. En om alles uit te leggen is elk moment ook een slechte optie. Gelukkig kun je de Engelstalige software alleen installeren, ik heb besloten het een keer te doenik heb geen fouten gevonden, alles is goed vertaald.

De Amazfit-applicatie waarin we het horloge beheren, is in het Engels. Versies op de iPhone kunnen eenvoudig vanuit de winkel worden gedownload. In het geval van Android heb je Chinese versies nodig, geen paniek is nog steeds in het Engels. Alleen de internationale versie is beschikbaar in de Play Store en moet handmatig worden geïnstalleerd vanaf . Apk .

amazfit 2s
amazfit 2s

Ik heb een horloge gekocht Gearbest, op dinsdag stuurden ze vanuit China, en hij was op mijn plaats op vrijdag.


-update 28.10.2018

De 2S-versie keerde terug naar de winkel Gearbest.com! Verzendprioriteitslijn zorgt voor het ontbreken van vatu 🙂