Nu lezen
Amazfit Antilope - nieuwe Xiaomi-hardloopschoenen

Amazfit Antilope

Na het presenteren van de nieuwe versie van het horloge Amazfit 2s aan het begin van dit jaar presenteert Amazfit een nieuw product. Overvolle schoenen verschenen op het crowdfundingplatform. Tot nu toe was het bedrijf beroemd om polsbandjes en horloges die activiteit bijhouden, bijvoorbeeld Amazfit A1603. Hardloopschoenen Amazfit Antilopen zijn volgens de fabrikant uitgerust met de nieuwste schokabsorberende technologieën. De Xiaomi is verantwoordelijk voor de slimme functies, dat wil zeggen de speciale chip in het midden.

Amazfit Antilope

Ik heb al een paar schoenen Xiaomi draaitIk ren er niet in maar ze voelen zich elke dag op hun gemak. Amazfit Antelope is verkrijgbaar in meer kleuren. We kunnen kiezen tussen grijs, oranje en zwart voor mannen en roze, groen en zwart voor vrouwen. Ik vind ze alleen in het grijs leuk. De grootte van de herenversies begint met 39 en eindigt met 45, dames van 35 tot 40. Het amazfit-logo is te vinden op de achterkant van de schoen en op de tong. De bovenkant van de schoenen is bedekt met waterdicht materiaal om de voet droog te houden, maar laat de voet nog steeds ademen.

Amazfit Antilope

In de schoen zit een ERC-buffersysteem om schokken tijdens het hardlopen te elimineren. De zool is gemaakt door Goodyear en het geheel is voltooid door de Xiaomi-chip. Ik denk dat het hetzelfde zal zijn dat ik al in mijn vorige schoenen heb. Ik miste dat de stappen van de schoenen werden geteld voor algemeen, dagelijks in de Mi Fit-app. Presentatie is alleen als een training, voor mij een minpunt als een niet-actief persoon, en voor anderen kan het een voordeel zijn om de resultaten van training niet te breken.

Xiaomi hardloopschoenen

De prijs van Amazfit Antilope is 199 yuan, $ 32. Prijs vergelijkbaar met vorige modellen, controleer of ze ook zo comfortabel zijn als de anderen, natuurlijk zal ik een grijze versie bestellen. Misschien zal ik zelfs beginnen met hardlopen ...

Reactie bekijken (1)
 • Hi

  Ik wil zeggen wat een leuke website je hebt gemaakt.
  En ik wil een horloge bij u bestellen.
  Maar ik kan het niet meer vinden op uw site,
  het lijkt op deze foto op deze site http://bit.ly/PictureWatches53
  Mail me als je het opnieuw gaat verkopen.
  Ik zal wachten.

  Met vriendelijke groet

  "Verzonden vanaf mijn iPhone"

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top