Buiten het horloge Amazfit Verge Huami presenteerde gisteren ook de Amazfit Health Band 1s-polsband. De nieuwe hoofdband heeft een 0,42 inch OLED-scherm. Het 67 IP-certificaat garandeert waterdichtheid en communicatie met de smartphone gebeurt via bluetooth in de 4.0-versie.

Amazfit Health Band 1S is de tweede nieuwigheid van Huami, laat je ook toe om een ​​ECG-achtige AW-serie 4 te maken

Amazfit Health Band 1S

De grootste nieuwigheid in de band is de toevoeging van een ECG-sensor. De hoofdband heeft een vergelijkbare functie als de nieuwste Apple Watch Series 4 die een paar dagen geleden werd gepresenteerd. Tijdens de conferentie die je kunt bekijken aan het einde van de post, meldde Huami dat het gegevens verzamelde van meer dan 5 miljoenen elektrocardiogrammen en 14 000-symptomen van atriale fibrillatie werden gedetecteerd.

Amazfit Health Band 1S Amazfit Health Band 1S

Amazfit Health Band 1S heeft een ingebouwde nieuwe generatie optische hartsensoren. Ze garanderen meetnauwkeurigheid van 98%, dezelfde sensoren zijn te vinden op het Amazfit Verge-horloge. Dankzij betere sensoren zal de slaapbewaking door de band nog nauwkeuriger zijn. De batterij heeft een 95 mAh-capaciteit en is genoeg voor een week. Naar mijn mening is dit een te korte actietijd. Het laden van 0 naar 100% duurt ook lang tot 2,5 uur.

Amazfit Health Band 1S

Amazfit Health Band 1S biedt de nieuwe functie van de Apple Watch Series 4, maar voor een veel lager bedrag. De hoofdband is vanaf nu te koop en de prijs is 699 yuan, $ 102. Tijden waarin gadgets gewoon gadgets zijn gaan naar het verleden, dankzij ECG armband kan levens redden voor mensen die een probleem met het hart hebben.