Nu lezen
Aromatherapie Xiaomi, leuk! [Extraheren]
Aromatherapie Xiaomi

Aromatherapie Xiaomi

In november schreef ik dat Xiaomi een apparaat voor aromatherapie op de markt introduceert. Ik heb geluk gehad omdat ik een testexemplaar heb kunnen maken, de beschikbaarheid is laag in online winkels. Het is jammer dat ik geen olie heb gekregen ...

Aromatherapie Xiaomi

De doos is niet meer zo elegant als in de hoes waterkokerje kunt zien dat dit geen Xiaomi strikte product is, de Chinese gigant heeft opnieuw samengewerkt met een ander bedrijf, in dit geval Viomi. De doos kwam bij mij een beetje 'moe van reizen'.

Zie ook
Xiaomi-portemonnee

Het apparaat aan de binnenkant is beschermd met piepschuim. Het is echter duidelijk dat de producent zich niet heeft geconcentreerd op het ontwerpen van de doos. De meeste producten van Xiaomi hebben kleinere dozen voor de voeding, een speciaal ontwerp van karton om alles op zijn plaats te maken, en hier wordt het gewoon ingegooid.

Het apparaat zelf is gemaakt van inferieur plastic dan een waterkoker die perfect is qua prijs. Aan de voorzijde bevindt zich een knop om het apparaat, de Bluetooth-module en lichteffecten in te schakelen. De voeding is helaas afgesloten met een Chinese stekker en er moet een adapter worden gebruikt. Ik heb thuis geen olie, dus schonk ik gewoon water in het apparaat.

Aromatherapie Xiaomi, bij voorkeur in het donker ...

Het apparaat geeft zijn waarden wanneer het licht dooft. Geur, geschikte muziek van de telefoon verzonden via Bluetooth en lichteffecten. Ik denk dat de meeste vrouwen blij zullen zijn met zo'n geschenk! De Xiaomi-stofzuiger zou waarschijnlijk ... maar het is goedkoper 😉