Nu lezen
Verkoopautomaten met Xiaomi-producten in China, een nieuwe distributiemethode
Machines met Xiaomi-producten in China

In Polen, in verkoopautomaten, bijvoorbeeld op stations, in winkelcentra en op andere plaatsen waar grote groepen mensen wonen, kunnen we meestal drankjes of eten kopen. In andere landen over de hele wereld is het aanbod van verkoopautomaten zeker uitgebreider en er zijn vaak items van veel grotere waarde in. Xiaomi zag de winst van deze manier van distribueren van producten en zette in China verschillende machines op met zijn producten.

Machines met Xiaomi-producten in China

Machines met Xiaomi-producten in China

Passanten kunnen op elk moment van de dag of nacht producten kopen, zoals Mi Band 3-polsbandjes, tandenborstels, scheermessen, antistresskubus en luidspreker. Zelfs smartphones, Mi 8 vlaggenschip of de goedkopere Redmi 6 Pro. De werking en producten die in een van de machines worden aangeboden, zijn te zien in de volgende video.

De machine kan in twee delen worden verdeeld, één is een vitrine waarin alle producten te zien zijn. Het tweede deel is een groot aanraakscherm waarop we artikelen kopen. Het scherm toont de volledige Xiaomi-aanbieding, inclusief producten die zich momenteel niet in de machine bevinden. De prijzen van de producten zijn hetzelfde als in de officiële Xiaomi online winkel en vaste verkooppunten.

Zie ook

Xiaomi-machines zijn iets anders dat ik graag buiten China zou willen zien. Misschien zien we het ooit in Europa.