Nu lezen
Kampeerproducten vanaf Xiaomi

Een week geleden informeerde ik over nieuwe Xiaomi-producten die hun toepassing op de camping zullen vinden. Het Chinese bedrijf gepresenteerd hangmat, tent i waterdichte koffer voor een smartphone. Een paar maanden geleden ging het ook in de uitverkoop "Woks toki" Xiaomi zet het bivak voort. Er zijn twee nieuwe producten aan het aanbod toegevoegd. Opvouwbaar bed en slaapzak. Het is waar dat het bed in de tent niet past, maar de slaapzak zal perfect werken.

Opklapbaar GOCAMP-bed

Opklapbaar GOCAMP-bed

Het opvouwbare GOCAMP-bed van Xiaomi is perfect voor uitstapjes naar de natuur. Het is zeer mobiel, het vergt slechts 103 cm x XUMUM x x XUMUM cm, en wanneer het uitgevouwen is, bereikt het 25 cm x 15 cm x XUMUM cm. Gewicht is ook belangrijk in dit type product, het bed weegt slechts 188 kg. De plaats waar het hoofd rust, kan worden aangepast aan uw voorkeuren om een ​​comfortabelere slaap te garanderen. Iemand met een gewicht dat 65kg niet overschrijdt, kan op een GOCAMP-vouwbed slapen.

Het GOCAMP vouwbed is beschikbaar in China voor $ 199, $ 30.

Opklapbaar GOCAMP-bed

slaapzak

Het was gemaakt van synthetische vezels en katoen. Dankzij dit verwarmt het erg goed en is waterdicht. De opgevouwen slaapzak en geplaatst in een speciale koffer is zeer mobiel, omdat de afmetingen alleen 33 cm x XUMUM cm zijn. Wanneer we uitvouwen, zien de dimensies er als volgt uit: 14 cm lang en 215-50 cm breed. De slaapzak is smaller in de benen en expandeert naar de bovenkant van het lichaam.

Xiaomi slaapzak

Slaapzak is veel duurder dan een opklapbed, bijna twee keer. In China kost het 369-yuan, $ 55. Geen van de twee nieuwe producten is nog te vinden in winkels die import naar Europa aanbieden. Ik hoop dat ik ze de volgende zondag kan nemen toevoegen aan de lijst.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top