Nu lezen
De prijs van Xiaomi-aandelen daalde, maar de financiële resultaten werden gepresenteerd

Gedurende verschillende dagen, sinds ik Xiaomi-aandelen kocht, daalde hun waarde op de aandelenmarkt in Hongkong. Ik heb altijd zo'n geluk, ik ben goed op het moment om op de heuvel te kopen ...

Xiaomi-aandelen vielen

Aandelenprijs Xiaomi daalde ...

Vandaag presenteerde Xiaomi het financiële rapport over de verkoop voor het eerst sinds het op de beurs was. De resultaten zijn zeer optimistisch, het verslag betreft het tweede kwartaal.

De verkoop van de Chinese reus is gegroeid 45.236 miljard yuandit is het verhogen met 68% vergeleken met de vorige periode. Winst is 2.117 miljard yuan, verhoogd met 25%. Als we de resultaten van twee kwartalen in een ramp verwikkeld, Xiaomi's inkomsten voor de eerste helft van 2018 79.648 miljard yuan, verhoog met 75%. De nettowinst is 3.816 miljard yuan, een stijging van 62%.

Laten we teruggaan naar het tweede kwartaal, de verkoop van smartphones bedroeg 32 miljoenen exemplaren en dit is een toename van 25% in vergelijking met het jaar ervoor. De inkomsten uit de verkoop van smartphones alleen bedroegen 30,501 miljard yuan, het bedrag steeg met 58%. Als we andere apparaten controleren, ziet de opwaartse trend er nog beter uit. IoT-producten hebben 10.378-inkomsten van 1 miljard yuan en verhoogd met 104%.

Zoals ik een paar weken geleden al zei, is Xiaomi dat de leider in de verkoop van smartphones op de Indiase markt. In de afgelopen maanden zijn veel winkels in Spanje geopend. Bedankt de omzetstijging in West-Europa is 2700%. De inkomsten uit internetdiensten zijn ook toegenomen, wat voor ons niet erg toegankelijk is, maar het is het vermelden waard. De toename is 63%.

Zie ook

De aandelenmarkt reageerde positief op goed nieuws en de prijs ging omhoog. Hoeveel bereikt Xiaomi in een paar jaar tijd? Het is niet bekend dat ik als grote fan van Mi een aantal aandelen moest ondersteunen en kopen.

De afgelopen dagen zijn de aandelen van Xiaomi aan het dalen