Nu lezen
Tijd om de bootloader op Xiaomi-smartphones nog langer te ontgrendelen
Tijd om de bootloader op Xiaomi-smartphones nog langer te ontgrendelen

In elke smartphone van de Xiaomi-stal wordt telkens een andere ROM geïnstalleerd dan deze in de fabriek ontvangt. Ik koop de apparaten onmiddellijk na het marktdebuut en in de meeste gevallen worden ze naar mij gestuurd met Chinese soft, die rommelig is en niet veel functies heeft. Xiaomi.eu-software wordt geleverd met de hulp, die in 100% is vertaald in vele talen en beschikt over veel faciliteiten. Om andere software te installeren, moet je de bootloader op het nieuwe apparaat ontgrendelen.

Tijd om de bootloader op Xiaomi-smartphones nog langer te ontgrendelen

Tijd om de bootloader op Xiaomi-smartphones nog langer te ontgrendelen

De officiële ontgrendeling van de bootloader kan worden gedaan met behulp van de Xiaomi-applicatie, helaas is dit geduldig. In het begin moest je 72 uren wachten. Daarna werd de tijd verhoogd naar 360 uur, d.w.z. twee weken en ik wachtte zo lang om Mi 8 te ontgrendelen. Helaas werd vandaag aangekondigd dat je nu 1440-uren moet wachten om te ontgrendelen (2 maanden), verschrikkelijk lang. Voor mij waren 14-dagen te lang en wacht ik twee maanden ?! Ik weet niet waar de wachttijd zo lang is. Ik hoop dat na interventies van Xiaomi-gebruikers deze tijd wordt verkort tot minstens 14-dagen.

Xiaomi Mi Max 3 heeft me bereikt met een ontgrendelde bootloader

Een paar dagen geleden ontving ik een smartphone Xiaomi Mi Max 3 en tot mijn verbazing toen ik hem op de bodem lanceerde, zag ik het woord ontgrendeld. Ik zou de Xiaomi.eu-software in 5 minuten kunnen uploaden. De winkel moest het slot van mijn model alleen verwijderen omdat het me zonder een folie bereikte. Ik weet niet hoe ze het hebben gedaan, maar Xiaomi-websites kunnen de bootloader binnen enkele seconden ontgrendelen. Zoals je de winkels ook kunt zien, zal ik ze van nu af aan vragen om me het ontgrendelde apparaat te sturen.

Welke voordelen biedt Xiaomi.eu?

Xiaomi Mi-mix

Zie ook

Ik ontgrendel mijn smartphone alleen om de Xiaomi.eu-software te installeren. Er zijn twee versies - stabiel en wekelijks. De wekelijkse versie ontvangt elke week een update die kan worden uitgevoerd door de applicatie "Updates" op de Xiaomi-smartphone. De software is gebaseerd op een Chinese versie van de ontwikkeling waaruit onnodige dingen zijn verwijderd en het geheel is bijvoorbeeld in het Pools vertaald.

Deze week moet Mi 8 van Xiaomi.eu Android 9 ontvangen en wanneer zal het de officiële versie van Global ontvangen? Eerder niet snel. Dankzij Xiaomi.eu heb ik lange tijd gebaren op het hele scherm, gezicht ontgrendeling en andere voorzieningen die elke dag voor mij zijn. Wanneer ik de Xiaomi-smartphone van een andere persoon neem, verbaast het mij dat sommige functies niet werken.