Nu lezen
CEO Xiaomi bevestigt de Mi Mix 3 in oktober en presenteert de foto

Verrassend genoeg voegt de algemeen manager van het Chinese bedrijf een vermelding toe aan het Weibo-portaal waarin hij een foto van de nieuwe Xiaomi Mi Mix 3 plaatste. Ik denk dat het gisteren geen voorbereide, plotselinge reactie was op de presentatie van het Honor Magic 2-model door Huawei. De smartphone van een andere Chinese fabrikant heeft ook minimale frames en een uitschuifbaar camerapaneel.

CEO Xiaomi bevestigt de Mi Mix 3 in oktober en presenteert de foto

De inzending zegt het al: "Helaas beginnen we in oktober"

CEO Xiaomi bevestigt Mi Mix 3 in oktober en presenteert de foto

Dit is wat Mi Mix 3 eruit zal zien, dat in oktober zal worden gepresenteerd. De schermoppervlakteverhouding is absoluut meer dan 90%. De smartphone heeft een uitschuifbaar paneel waarin de selfie-camera verborgen is. Aan de linkerkant zie je een knop die waarschijnlijk de beweging van de rug activeert.

Zie ook
MIUI-update

CEO Xiaomi bevestigt de Mi Mix 3 in oktober

Aanvankelijk wilde ik Mi Mix 3 niet kopen, maar ik was in de verleiding. De processor zal zeker van de bovenste plank komen, d.w.z. Leeuwebek 845. Qualcomm zal 855 tot die tijd niet aanbieden, tenzij Xiaomi in oktober presenteert en in februari wordt verzonden. Ik twijfel in zo'n stap. Ik vraag me af of hij de 3D-gezichtsscan hetzelfde zal hebben als de Xiaomi Mi 8 Explorer-editie.

Scroll To Top