Nu lezen
Een nieuwe tik op Youpin met verschillende bedieningsmodi
Een tik van Xiaomi met verschillende bedieningsmodi

Vorige week presenteerde Xiaomi een douchekop. Twee weken geleden zinken met een kraan in de keuken, vandaag is het tijd voor een badkamerkraan. Xiaomi is geen producent van dit product, het is gemaakt door het bedrijf Xiamen Dabai Technology Co., Ltd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van sanitair en Xiaomi is verantwoordelijk voor marketing- en distributiekanalen.

Een nieuwe tik op Youpin met verschillende bedieningsmodi

Een nieuwe tik op Youpin met verschillende bedieningsmodi

Traditioneel, net als bij andere producten waaronder Xiaomi tekent, is de nieuwe kraan gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Het kan in verschillende modi werken. In aanvulling op de traditionele beek, maakt de nieuwe kraan ook een "douche" en "fontein" mogelijk. Het water vliegt dan omhoog, het zal werken als je je tanden afspoelt. Waarom douchen in de tap? De tip kan worden verwijderd en handmatig worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het reinigen van de kop of voor het schoonmaken van de badkamer. Controleer hoe het werkt filmieHelaas is de film alleen beschikbaar op het Youpin-platform. Je kunt het niet downloaden, Xiaomi heeft het vandaag veranderd ... iemand heeft een idee hoe het te omzeilen? :)

Een tik van Xiaomi met verschillende bedieningsmodi Een tik van Xiaomi met verschillende bedieningsmodi

Zie ook

De kraan voldoet aan alle Europese normen en past in onze installaties. Het bevestigingsgat is van 33 mm tot 38 mm.

Het product was geprijsd in China voor 299-yuan, $ 43. Binnenkort zou hij in importwinkels moeten zijn, maar natuurlijk voor een hogere prijs.