Xiaomi Mi Mix 3-scherm merkte op in de afbeelding

Dit is de volgende aflevering van de Mi Mix 3-sage, die minstens nog een maand zal duren, omdat Xiaomi pas in oktober officieel zijn nieuwe "frameloze" zal presenteren. Vandaag op het web verscheen een foto van het Mi Mix-scherm 3, waarop je de frames kunt zien die overeenkomen met de vorige afbeeldingen van het nieuwe model.

Xiaomi Mi Mix 3-scherm merkte op in de afbeelding

Xiaomi Mi Mix 3-scherm merkte op in de afbeelding

Het nieuwe apparaat hoort voor de eerste keer in de geschiedenis van Xiaomi te zijn uitgerust met een glijdende achterkant, waarin alle momenteel ingeklemde sensoren worden begraven, d.w.z. een camera, een lichtsensor, een zelflichtende diode en een meldingsdiode. Notch is een modieuze inkeping aan de bovenkant van het scherm, die is gestart door Apple en die nu wordt nagebootst door andere producenten. Dit is verreweg de meest voor de hand liggende trend die we kunnen waarnemen in de top (en niet alleen) 2018-smartphones van het jaar.

De vingerafdruklezer wordt waarschijnlijk op dezelfde manier geplaatst als in de Mi 8 Explorer Edition, d.w.z. ingebouwd in het scherm. CEO Xiaomi heeft aangekondigd dat de Mi Mix 3 in oktober zal worden gepresenteerd. Het is een paar uur na de Apple-conferentie waar de nieuwe iPhone werd gepresenteerd. Ik wil het niet kopen, ik heb nog steeds mooie nieren. Voor de iPXS vroeg Max aan 5479 zloty's. Ik denk dat ik voor een veel kleiner bedrag de Mi Mix 3 zal kopen, die volledig zal voldoen aan mijn vereisten met betrekking tot snelheid, beeldkwaliteit en standby-tijd.

Dit is hoe de Mi Mix 3 er uit zal zien, met de schuif opengevouwen. Een tutaj je kunt zien hoe het glijden van de smartphone werkt.

CEO Xiaomi bevestigt Mi Mix 3 in oktober en presenteert de foto

Auteur: Michał

Geek. Apple en Xiaomi-fan. In mijn vrije tijd voer ik een blog PokolenieSmart.pl