Nu lezen
Fei Kid Smartwatch. Kinderhorloge van Xiaomi, de eerste gadget?

Fei Kid Smartwatch

Het nieuwste smartwatch-model van Xiaomi is gericht op onze kinderen. Na Amazfit besloot de Chinese fabrikant om voor onze kinderen te zorgen.

Fei Kid Smartwatch heeft een 1,44 inch diagonaal aanraakscherm. Een speciale modulaire aanrakingsinteresse was bedoeld om kinderen geen probleem te laten hebben met de bediening, het is heel eenvoudig.Fei Kid Smartwatch
Dankzij de vervangbare riem kunnen we het horloge vrijelijk personaliseren, het kind kan beslissen welke kleur de band wil hebben, wat zijn persoonlijkheid laat zien en creativiteit ontwikkelt. Gesiliconiseerde strips zijn gemaakt van een speciaal materiaal en hebben certificaten die bevestigen dat ze geen allergieën veroorzaken als gevolg van contact met de huid. De randen van het horloge zijn afgerond om het kind niet aan gevaar bloot te stellen. Het horloge is ook waterdicht, het maakt regen of plassen niet afschrikken, de fabrikant beveelt aan om langdurige slijtage te voorkomen.

Absoluut de belangrijkste functie van het horloge is de mogelijkheid om de exacte locatie te controleren waar ons kind zich bevindt, onze smartphone volgt het horlogeFei Kid Smartwatch troost en toon precies op de kaart waar hij zich op dit moment bevindt. De positie wordt bepaald op basis van veel sensoren, waaronder GPS, kompas, Wi-Fi en zwaartekrachtsensor. We kunnen de "Veiligheidslimiet" bepalen als het kind de grens overgaat, we zullen informatie ontvangen. We krijgen ook toegang tot de locatiegeschiedenis en we kunnen zien waar het kind was. De smartwatch van Xiaomi heeft tweerichtingscommunicatie, we kunnen spraakoproepen maken en ontvangen. Als het buiten speelt, kunnen we een telefoongesprek voeren en spraakinformatie verzenden, bijvoorbeeld als de kant-en-klare lunch al op tafel ligt te wachten.

Smartwatch is uitgerust met een SOS-knop, die het kind kan indrukken als hij zich bedreigd voelt, we zullen onmiddellijk worden geïnformeerd. De ingebouwde batterij met 420mAh-capaciteit zorgt voor een week in de standby-modus, tijdens normaal gebruik gaat de batterij voor 4 dagen mee en dan moet hij het apparaat opladen via de micro-USB-poort. Een dergelijk laag verbruik is mogelijk door het gebruik van een speciaal algoritme voor locatie.

In de speciale modus wordt u niet gestoord, kunt u de oudertijd instellen wanneer het kind op school zit en het horloge slechts een uur laat zien. De service wordt geblokkeerd, zodat deze je niet afleidt tijdens je studie. Het apparaat kan verhalen lezen, helaas alleen in het Chinees. Om alle functies te laten werken, moet een SIM-kaart in nano-formaat in het apparaat worden geplaatst.

Zie ook
Xiaomi Mijia WalkingPad

Fei Kid Smartwatch tot nu toe is in de Crowfunding-fase, wat betekent dat ze geld verzamelen voor zijn project, maar het is heel snel gehaald en heeft al 1332% van het beoogde budget. Het horloge kost alleen 179 Yanas in China of rond 26 $. Ik denk dat dit een zeer goede optie is omdat het eerste elektronische apparaat voor ons kind, in het geval van verlies of schade, niet zo pijnlijk zal zijn als het verlies van een dure telefoon. Een apparaat dat ons in staat stelt om te vermoeden waar het kind is en om met hem te communiceren voor ongeveer 100 PLN, ik beschouw een heel goed bedrag. Helaas ondersteunt het horloge op dit moment alleen Chinese simkaarten van twee operators, China Mobile en China Unicom.

Afbeeldingen zijn afkomstig van de officiële Xiaomi-site.