Nu lezen
Fornite op Android. Werkt op Xiaomi-smartphones, download apk en installeer
Fornite op Android

Fornite is officieel beschikbaar voor Apple-gebruikers in de App Store. Gebruikers kunnen de Samsung Galaxy Store downloaden of gewoon niet weten hoe precies riep, heb ik nooit had Samsung. Nadat je het onder de knie hebt, weet je, de Galaxy-app. Dankzij de installer die ik in het item spel Fornit u op meerdere apparaten Xiaomi kunt installeren.

Fornite op Android

Fornite op Android

Officiële Android-apparaten die op dit moment het spel is de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 + Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 +, Samsung Galaxy Note 8, de Samsung Galaxy Note 9, de Samsung Galaxy Tab S3 en Samsung Galaxy Tab S4. Download de installer uit de winkel die verschillende mb weegt, en dan is het spel inhoud of 1,8 GB op te laden.

De website van de fabrikant heeft de volgende informatie:

In de komende dagen zullen we een groter aantal apparaten ondersteunen. Spelers zullen de toegang tot de Royal Battle in Fortnite hebben, en dan zal instructies over hoe het spel te downloaden en start het ontvangen! Registreer Fortnite.com/AndroidDe makers van Fornite

De XNomix-lijst heeft 13-apparaten:

Gamingowy BlackShark, 5 Mi Mi 5s, plus 5s Mi Mi 6, 6 Mi Plus Mi8 SE, Me 8, 8 Explorer Edition, Me, Me Mix, Mix 2 Mi Mi Mix 2s Mi Note 2

Als je smartphone op de lijst staat, kun je het installatieprogramma downloaden via de onderstaande link en de game installeren!

Zie ook
Nieuwe producten Xiaomi 11 - 17 Februari 2019

De minimale vereisten waaraan een smartphone moet voldoen om dit moment het populairste spel ter wereld te kunnen spelen, zijn:

  • Android 5.0 of meer
  • 3 GB RAM of meer
  • Adreno 530 of sterker / Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 of krachtiger

Fornite op Android

Als uw apparaat aan deze vereisten voldoet, wordt het waarschijnlijk toegevoegd in de volgende pool, de ontwikkelaar wil het spel optimaliseren voor zwakkere smartphones zodat de speler niet vertraagt, "teleportowały in time" en dus het spel niet stoort aan andere mensen. Ik ben geen fan van het spelen op een smartphone, maar onlangs speel ik in de PUBG. De echte omgeving is zeker meer geschikt voor mij. Ik zal het nakijken, misschien vind ik het leuk. Als iemand bereid is om samen te spelen, nodig ik je uit voor vrienden, mijn bijnaam XiaomiMagazine. In PUBG heb ik dezelfde bijnaam, als iemand samen in het bos wil rennen.