Nu lezen
Autostoeltje van Xiaomi - is er ergens een grens?
XIAOMI MIJIA QBORN KIND VEILIGHEIDSZETEL

Autostoel

reddot design awardHeeft de diversiteit in de portfolio van Xiaomi grenzen? Een ander nieuw open segment, dit keer besloot Xiaomi om voor kinderen te zorgen tijdens het reizen met de auto. Xiaomi Mijia Qborn Kinderveiligheidszitje, of autostoeltje, raakte het crowdfundingplatform. Het ontwerp van de stoel is niet nieuw, hij ontving de prijs voor ontwerp - reddot in 2016. Het autostoeltje heeft de mogelijkheid om te ontwikkelen en kan zowel door 1 latkom als 6 latkom worden gebruikt.

XIAOMI MIJIA QBORN KIND VEILIGHEIDSZETEL

Autostoeltje van Xiaomi

De dempingsonderdelen zijn gemaakt van elastisch polystyreen en EPP-coating. Het EPP-materiaal wordt gekenmerkt door een zeer hoge duurzaamheid. Het is elastisch en flexibel. Absorbeert schokken en herwint de oorspronkelijke vorm na kleine vervormingen. Het Xiaomi-autostoeltje wordt op het handvat en de verstelbare basis geplaatst.

AUTOSTOELSTOEL VAN XIAOMI

Zie ook
pendrive youpin

De stoelbevestiging bevindt zich in het ISOFIX-systeem, d.w.z. de standaard. Riembevestiging heeft 5-harnas voor meer veiligheid voor kinderen. Xiaomi Mijia Qborn Kinderzitje kan worden uitgebreid, kan het kind meerdere jaren begeleiden. Geschikt voor gewicht od 9 kg do 36 kg. Ma wymiary 447 mm x 440 mm x 640 mm i waży 12,5 kg. Oferowany będzie w trzech kolorach: niebieskim, szarym i bordowym. Jego cena wstępna wynosi 999 juanów, $159.

XIAOMI MIJIA QBORN KIND VEILIGHEIDSZETEL