Guildford is een waterdichte smartphone-hoes van Xiaomi

Het is zondag, voor vele rustdagen. Voortzetting van de trend van nieuwe camping-camping-recreatieve producten, ik heb de eer om nog een nieuwigheid in deze kwestie van Xiaomi te presenteren. Xiaomi-telefoons zijn niet waterdicht. Daarom heeft de Chinese fabrikant een nieuw product uitgebracht, Guildford. Het is een waterdichte hoes voor smartphones met een schermgrootte die 6 inches niet overschrijdt. Het zal niet alleen werken op campings, het is ook perfect voor zwembaden of stranden. Mijn telefoon is waterdicht, maar de Xiaomi-hoes zou heel goed op het strand werken. Ik heb geen idee van bescherming tegen water, maar tegen zand.

waterdichte smartphone-hoes

Guildford - waterdichte hoes voor smartphones

Het huis heeft de afmetingen 220 mm x 105 mm, het zal ruimte bieden aan een apparaat met de afmetingen 160 mm x 80 m. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart of wit. Het was gemaakt van TPU, een thermoplastisch polyurethaan met een hoge mate van transparantie. Het materiaal wordt gekenmerkt door hoge flexibiliteit. Zowel de voorkant als de achterkant zijn transparant. Dankzij dat kunt u niet alleen de telefoon bedienen, maar ook foto's maken met de achterlens. Xiaomi garandeert dat het voorste "glas" de werking van het aanraakscherm niet nadelig beïnvloedt. Hetzelfde aan de achterkant, foto's genomen wanneer de telefoon zich in een waterdichte behuizing bevindt, moeten scherp zijn, zelfs onderwater gemaakt.

waterdichte smartphone-hoes

De behuizing heeft een vergrendelingssysteem met vier niveaus. Biedt bescherming tegen regen, zeewater en chloor. Het apparaat, het item dat in de hoes is geplaatst, kan gedurende 10 uren onder water staan. Je kunt niet alleen de telefoon verbergen, maar ook andere belangrijke dingen. Zoals sleutels, geld of documenten. Er zal geen probleem zijn als je alleen op het strand gaat zwemmen, je kunt belangrijke dingen meenemen.

waterdichte smartphone-hoes

Waterdichte behuizing voor Guildford-smartphones is geprijsd op 29-yuan, $ 5. De behuizing kan worden besteld met verzending naar Europa op de portal AliExpress.

Auteur: Michał

Geek. Apple en Xiaomi-fan. In mijn vrije tijd voer ik een blog PokolenieSmart.pl