Nu lezen
HiPee Smart Health Wizard - Xiaomi zal thuis een urinemonster onderzoeken.
HiPee Smart Health Wizard

HiPee Smart Health Wizard

Xiaomi zet de gezondheid weer op. Gezondheid is het belangrijkste, gezondheid is één ding, we horen dit motto elke dag. Het product dat Xiaomi gisteren presenteerde schokte me ook. Het is niet gebruikelijk dat een bedrijf dat vooral bekend is voor smartphones op de markt is uitgebracht apparaat voor urinetests, maar uiteindelijk is het Xiaomi. We kunnen alles verwachten. In eerste instantie dacht ik na grafische afbeeldingen dat het zwangerschapstests waren. HiPee Smart Health Wizard is een nieuw product dat het crowdfundingplatform en heeft bereikt binnen Minder dan 24 uur bereikte 1062% van de benodigde bestellingen.

HiPee Smart Health Wizard

Technisch gezien kan worden gezegd dat het een slim apparaat is voor urinediagnostiek. Hoewel we in elke advertentie horen dat voordat iemand een geneesmiddel neemt een arts wordt geraadpleegd, vermijden veel mensen de artsen met een brede boog. Andere mensen leiden een actieve levensstijl en zijn van mening dat ze geen tijd hebben. Xiaomi komt helpen en dankzij een urinemonster en dankzij het nieuwe apparaat dat het heeft Speciale 8-sensoren kunnen 14 verschillende gezondheidstests uitvoeren voor eiwitten, glucose, pH, latent bloed, aantallen witte bloedcellen, bloedsuikerspiegels en meer. De resultaten zullen controleren of de nieren en lever naar behoren werken. De hoeveelheid suiker in het bloed zal antwoorden als we geen diabetes hebben. Dit is slechts een deel van de mogelijke metingen. Als u uw gezondheid helemaal niet hoeft te controleren, kan Xiaomi op zijn minst het "gadget" controleren, beter dan niets.

HiPee Smart Health Wizard

Zie ook

Het apparaat kan door verschillende leeftijdsgroepen worden gebruikt. Het is alleen nodig druk op de knop op de behuizing en de urineanalyse is al gestart. Real-time meetresultaten worden via een WiFi-netwerk naar een speciale applicatie voor het smartphonescherm gestuurd. De HiPee Smart Health Wizard is 40g. Xiaomi verklaart dat de resultaten zijn zo nauwkeurig dat het kan worden vergeleken met drie ziekenhuizen in China. Ik vraag me af of dit goed getuigt van het apparaat of slecht is over Chinese ziekenhuizen.

De HiPee Smart Health Wizard is geprijsd voor 399 yuan, 62 $. De eerste mensen die een apparaat in China bestellen, verwachten in juli de 10.