Nu lezen
Informatie die een beroep doet op de Amazfit A1603 / Mi Band 2-armband.
Amazfit A1603

Amazfit A1603

Ik heb onlangs toegevoegd vermelding over de Xiaomi Amazfit A1603-armband, vandaag ontdekte ik hoe de band op het scherm te laten zien wie ons belt of een sms verzendt - de inhoud van het bericht is nog steeds niet zichtbaar, wat me helemaal niet hindert. Het geheel is heel eenvoudig en duurt een minuut.

Het enige wat u hoeft te doen is de taal op uw telefoon in het Engels wijzigen. Op de iPhone voeren we instellingen in -> taal en regio -> iPhone-taal en kiezen we Engels. Eenvoudig 🙂

Zie ook
Revolut

die de band Mi Band 2 Amazfit A1603 oproept

Dan lopen we toepassingen MiFit, ga dan naar onze bands, kiest Inkomende oproep, als je de taal in het Engels veranderd aan de telefoon moet een nieuwe optie "Toon contact informatie hebben", schakelt u best, selecteert u de opties opnieuw en kunt u teruggaan naar het vorige scherm. Binnen enkele tientallen seconden moeten de applicatie en de band worden bijgewerkt met lettertypen. Hij goot! Vanaf nu kunnen we genieten van informatie over wie er belt. Het veranderen van de interface terug naar de Poolse taal zal de informatie die op de band wordt weergegeven / geschreven niet verwijderen.