Nu lezen
Intelligente wasmachine Viomi

Een wasmachine is een onmisbaar element van een huishouden, het stelt ons in staat om veel tijd te besparen. Technologie gaat door op elk gebied, de wasmachines hebben ook slimme versies die niet beperkt zijn tot slechts één functie, het reinigen van de kleding. Er zijn veel wasmachines op de Poolse markt die het beheer via een smartphone aanbieden. Xiaomi ook in deze sector zie ik het veldgewas en samen met het bedrijf Viomi een nieuw product, een slimme wasmachine.

Intelligente wasmachine Viomi

Intelligente wasmachine Viomi

Het Viomi-product is een wasmachine. Volgens de Chinese fabrikant is het beter kleding te beschermen tijdens het wassen. Het heeft een 8 kg-capaciteit en 1200 RPM-vermogen per minuut. De wastemperatuur is 40 graden, de wasmachine verwarmt het water tot deze temperatuur vóór het wasproces om sterkere reinigingsproducten te garanderen.

Er zijn veel programma's beschikbaar voor de gebruiker, een daarvan is een zeer snel schoonmaakprogramma van 15 minuten. Het zal werken wanneer we ongeveer 2 kg kleding in de trommel laden. Als vuile kleding meer is verzameld, kunt u het 32-minutenprogramma gebruiken dat een drum vol met drie kilogram kleding aankan. Twee programma's werken perfect wanneer u geen volle trom hoeft te laden, waardoor u tijd en geld bespaart door minder water- en elektriciteitsverbruik.

De wasmachine maakt verbinding met de Mi Home-toepassing op smartphones. Ik heb echter niet ontdekt of het een Bluetooth- of Wi-Fi-verbinding is. Viomi beweert dat de wasmachine heel stil werkt, maar ik heb geen informatie gevonden over het geluid dat wordt uitgestraald in db.

Zie ook
Jotun Judy Desktop LED

De promotionele graphics zijn eng, zoals uit de markt. Xiaomi, dit is niet de manier.

De intelligente wasmachine van Viomi is geprijsd in China voor 1499-yuan, $ 218. Het debuteert op de Aziatische markt 28 augustus, waarna het product officieel te koop zal zijn. Iedereen die besluit vóór het debuut te bestellen, ontvangt een korting van 100 op yuan. Ik zou zeker meer geïnteresseerd zijn in een andere een wasmachine van Xiaomi die op de muur kan worden gemonteerd, maar het wordt niet naar Europa gestuurd.