Nu lezen
Intelligente stekkerdoos - Xiaomi Smart Power Strip
xiaomi mi smart power strip

xiaomi mi smart power strip

De intelligente stekkerdoos Xiaomi is een ander product van de Chinese fabrikant, na Smart Socket (Zigbee-versie) zorgen maken over onze portefeuille, door de impact op het verminderen van de rekening voor elektrische energie. Met het apparaat kunt u het huidige elektriciteitsverbruik bijhouden, de uren instellen waarin de lijst stroom moet verzenden, op afstand in- en uitschakelen met een smartphone. Xiaomi Smart Power Strip is een product dat het verdient om aanbevolen te worden?

Het apparaat heeft 6-aansluitingen, drie voor geaarde stekkers en drie voor platte stekkers, helaas zijn geaarde stekkers aangepast aan de Aziatische markt. We moeten adapters gebruiken of platte pluggen in alle zes de slots plaatsen. Elke socket heeft een slot tegen kinderen, je moet wat kracht gebruiken om de plug in te steken. De strip heeft één knop voor het in- en uitschakelen van de hele strip en twee LED's. Wit geeft aan of het apparaat actief is en blauw als de lijst via WiFi is verbonden met de router. Het maximale vermogen dat op de strip kan worden geladen, is 10A - 2500W, het is beschermd tegen overspanning en overbelasting. Het heeft ongeveer twee meter lange draad afgesloten met een Chinese stekker.

Het stripbeheercentrum, zoals in elk Xiaomi-product, is de Mi Home-toepassing, beschikbaar voor iOS en Android. In beide gevallen is de Xiaomi Smart Power Strip-beheertoepassing in het Engels vertaald. We hebben de mogelijkheid om de prijs in te voeren die we betalen voor 1kWh en de app zal berekenen hoeveel elektriciteit kan worden bespaard op de accounts. Helaas, in deze plaats, is de enige valuta Chinese yuan. Het apparaat wordt verdampt door op + te drukken in de Mi Home-toepassing.

Xiaomi Smart Power Strip
Mi Home-applicatie
Xiaomi Smart Power Strip
Timer
Intelligente stekkerdoos
statistiek

De applicatie is minimalistisch gemaakt. De centrale knop in het midden is voor het in- of uitschakelen. Hieronder kunnen we informatie bekijken over de status van het aan / uit-apparaat en het huidige verbruik van apparaten die op de strip zijn aangesloten. In de onderste rij van links is weer de aan / uit-knop, de timer stelt u in staat om de openingstijden in te stellen. De configuratie is zeer uitgebreid waardoor elke dag kan worden ingesteld voor elk doel. Ik werkte elke dag van 18 naar 22. De laatste knop is de statistieken, de verticale grafiek geeft informatie over het elektriciteitsverbruik in kWh, niveaus van de dag van de week. De gele lijn is verantwoordelijk voor het verbruik in uren van 8 tot 20 en blauw van 20 tot 8. Het hoofdmenu heeft ook een klein verschil tussen iOS en Android, het Android-apparaat heeft de mogelijkheid om in te stellen Countdown.

Zie ook

Mi home-app
...
Intelligente strip xiaomi
omgeving
instant power mi naar huis
Onmiddellijke kracht

Nadat u op de drie stippen in de rechterbovenhoek heeft geklikt, kunnen we aanvullende informatie en configuratie-opties bekijken. Instant Power informeert over het stroomverbruik van elektriciteit, wordt elke 5 seconden bijgewerkt. Lokale elektriciteit Prijsbepalingsprijs voor 1kWh, helaas Chinese yuan. Elektronisch verbruik zijn statistieken waarmee u het stroomverbruik in een ander tijdsinterval dan slechts een week kunt bekijken. Er is hier nog een verschil tussen iOS en Android. Het systeem is iOS, we ontvangen alleen informatie teksten voor Android in de vorm chart.. Dan is naar mijn mening de Auto Close-functie erg interessant, hierdoor kunt u instellen dat de Xiaomi Smart Socket automatisch wordt uitgeschakeld als het stroomverbruik van alle apparaten die voor x tijd op de lijst zijn aangesloten, y Watt is. X en Y kunnen vrij worden gewijzigd. Mijn configuratie - als de 5 min minder wordt dan 5W, vindt de automatische uitschakeling plaats. In de instellingen hebben we ook de mogelijkheid om de diodes uit te schakelen. Daarnaast kunnen we de apparaatnaam toewijzen, deze delen met een ander Mi-account en automatische scènes instellen met andere apparaten van het Xiaomi-ecosysteem.

Sommering

Xiaomi Smart Power Strip is een zeer goed gemaakt product, de intellectuele listawa stelt u in staat om te besparen op elektriciteit. Ik heb 4-apparaten aangesloten op de terminal in de standby-modus, ze downloaden over 22W, Xiaomi Smart Power Strip neemt minder dan één watt op. Als we aannemen dat voor 20-uren het apparaat zich in de inschakelmodus bevindt en niet zoals gedefinieerd in de timerinstellingen, dat de strip alleen moet worden ingeschakeld van de achttiende tot de twintigste seconde. Dagelijks zouden apparaten 440W onnodig nemen, het is jaarlijks 160kwH als we dit vermenigvuldigen met 60 grosz per kWh. De jaarlijkse winst van het hebben van een strip is rond PLN 96. Bovendien kunnen we de strip vanaf elke plek bedienen met behulp van een smartphone. Ik ben absoluut een van de slimme producten die je moet kopen.

Ik kocht mijn exemplaar in de winkel Gearbest voor 17,99 $