Nu lezen
Intelligente mini Xiaomi Moyu-wasmachine

Het merk Moyu is de nieuwe zakenpartner van Xiaomi. Het product dat beide bedrijven samen presenteren, is de intelligente Xiaomi Moyu mini-wasmachine. De producent is Mosquito Technology Co., Ltd. Het product bevindt zich op het financieringsplatform en wekt tot dusverre een bescheiden belangstelling. Het heeft 176% bereikt van de benodigde hoeveelheid, wat in het geval van het Xiaomi crowndfunding-platform praktisch een standaard is.

Intelligente mini Xiaomi Moyu-wasmachine

Het apparaat is meer een mand voor vuile dingen die gewassen moeten worden dan een wasmachine. De compacte afmetingen van 447 mm x 474 mm x 798 mm zijn schuin en wegen 19 kg. De behuizing is gemaakt van wit ABS-plastic dat schokbestendig is. Afwerkingselementen van de mini-wasmachine zijn verkrijgbaar in twee kleuren "licht turquoise", als het zo'n kleur en zalm is.

Intelligente mini Xiaomi Moyu-wasmachine

De wasmachine wordt van bovenaf geladen, de tank kan 3 kg kleding vasthouden. De flap die automatisch sluit, heeft een LED-scherm en aanraakknoppen. Ik heb gezegd dat het een intelligente wasmachine is, dus hij maakt verbinding met de Mi Home-applicatie. Waarin u de startdatum van het wasgoed kunt instellen of de ingestelde programma's kunt wijzigen. U kunt kiezen uit drie wastemperaturen 40 ° C, 60 ° C en 90 ° C. Het product is zeer geschikt voor ondergoed of babykleding. Drie kilo capaciteit is "niet te weinig, niet te veel op hetzelfde moment" voor dit soort taken.

Intelligente mini Xiaomi Moyu-wasmachine

Zie ook
tekentafel xiaomi 2

De intelligente mini-wasmachine van Xiaomi Moyu is in China geprijsd voor 849-yuan, $ 125. Vanwege het gewicht is het onwaarschijnlijk dat het product de Europese markt zal bereiken.

Intelligente mini Xiaomi Moyu-wasmachine

Scroll To Top