Nu lezen
Xiaomi XiaoAI slimme wekker - kun je Chinees leren? Dit kun je zien

Een paar dagen geleden, na de presentatie van nieuwe modellen van het vlaggenschip Mi 8, toonde de CEO van Xiaomi Lei Jun nog een ander product. Een intelligente wekker met ondersteuning voor stemassistenten. Wilt u een nieuwe wekker? Helaas is het bedoeld voor de Chinese markt, voor mensen die Chinees spreken. Het zou jammer zijn, het zou nuttig zijn in het dagelijks leven.

Xiaomi XiaoAI slimme wekker

Dankzij het grote en duidelijke display kunt u de huidige tijd goed zien. Zoals ik al zei is het intelligent, het verbindt via Wi-Fi met de rest van onze slimme apparaten. Met behulp van de stem kunt u de luchtreiniger, verlichting, stofzuiger en elk ander product vanuit de Mi Home-toepassing bedienen. De stemassistent is nog steeds ontwikkeld door Xiaomi en u kunt vragen stellen over actuele updates van de wereld, weersvoorspelling en zelfs recepten. Helaas is er een minpuntje, de Xiaomi-stemassistent ondersteunt alleen Chinees en zal niet snel veranderen. Je moet wachten op de Engelse versie, en alleen dan voor de mogelijke Poolse versie. Het enige bedrijf dat binnenkort een stemassistent bij Polish zal lanceren, is Google en dit zal dit jaar gebeuren.


Xiaomi XiaoAI slimme wekker

Als u nog steeds geïnteresseerd bent in de nieuwe wekker, zijn de afmetingen 126,2 mm x 27 mm x 60,8 mm en weegt 170g. Het is uitgerust met een quad-core Cortex-A35 1.3 GHz-processor voor voldoende rekenkracht. De wekker ondersteunt alleen Wi-Fi op 2,4 GHz.

De slimme Xiaomi XiaoAI-wekker kost 149-yuan in China, $ 22. De winkels zijn in september verkrijgbaar bij 28.

Zie ook

LaMetric - Ik wacht op een vergelijkbaar product van Xiaomi

Ik ben niet van plan een nieuwe Xiaomi-wekker te bestellen, ik wacht op een product in stijl LaMetric. Ik zou het display kunnen koppelen aan vele diensten zoals Google Analytics, Facebook, Gmail, kalender of Spotify. Iedereen die LaMetric gebruikt? Hoe werkt het?

Naast het LaMetric-product is het ook cool Smiirl. Het is echter alleen gewijd aan sociale media. Het zou leuk zijn om te zien hoe de toonbank groeit, alleen deze prijs. Heb je een soortgelijk product goedkoper gezien dan 3oo euro?