Nu lezen
Hoe Bitcon kopen? Cryptocurrency, begon ik.
Hoe Bitcon te kopen

Hoe Bitcon te kopen

Blijkbaar komt de trein niet aan boord, en de trein genaamd Kryptocutut gaat al heel lang mee. Onlangs, als gevolg van futures-contracten op beurzen, is het versneld, je kunt het Pendolino noemen. Krijgt hij de kans om een ​​Japanse Shinkansen te worden? Ik geloof het. Robert Kiyosaki in zijn boek Rich Dad, Poor Dad schreef:

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die graag geld verspilt. Gedurende al mijn jaren heb ik geen rijke persoon ontmoet die nooit geld heeft verloren. Ik ontmoette echter veel arme mensen die nog nooit een cent verloren ... in investeringen.Robert Kiyosaki

Die de mijne volgt tjilpen weet dat ik een week geleden mijn avontuur begon met cryptocurrencies. Mijn niveau van kennis kan als nul worden omschreven, maar ik vind het leuk en ik zal delen in wat ik investeer. Ik heb al een paar kleine successen, maar daar kom ik later op terug. In het begin zal ik presenteren waar ik handel, hoe ik begon, welke fouten ik heb gemaakt.

Hoe Bitcon kopen?

Het eerste wat we moeten doen om te beginnen met werken op de cryptocurrency markt is om de eerste bitcona te kopen. Vanwege het feit dat 63 op dit moment duizenden goud waard is, zullen maar weinig mensen zoveel investeren. We kunnen zelfs 100 PLN storten, waarvoor we 0.00133728 BTC zullen ontvangen, die we kunnen inruilen voor andere cryptocurrencies op beurzen of die we kunnen opslaan en omzetten naar PLN wanneer deze de waarde bereikt die we hebben ingesteld.

Waar heb ik gekocht?

Ik begon mijn avontuur in het weekend, wanneer de banken geen transacties uitvoeren. Ik ben in heet water en ik wilde mijn BTC al hebben! Ik gebruikte de portal BitCantor.com, omdat je in dit wisselkantoor je account niet hoeft te verifiëren zoals op de beurzen, dat wil zeggen, al je gegevens moet geven en een scan van je identiteitskaart moet sturen en moet wachten tot ze de verzonden gegevens controleren. Het enige dat we moeten bieden, is het adres van de portefeuille waarop BTC's moeten worden verzonden. Een coole portemonnee om mee te beginnen als we geen groot geld willen houden Blockchain. Als ik het achteraf bekijk, was BitCantor de verkeerde keuze. BitCantor heeft een grotere BTC-wisselkoers dan bijvoorbeeld een effectenbeurs AbuCoins.com en we moeten nog steeds de commissie betalen.

Er zijn ook buitenlandse diensten beschikbaar om Bitcoin te kopen, zoals Coinify, ik wilde echter geen kosten betalen voor valutaconversie in de bank bij betaling met een + kaart aan de commissie, vaak 2% zoals in het geval van BitCantor. Ik wilde de valuta niet gebruiken. Ik heb geprobeerd met de kaart te betalen RevolutDe transacties werden echter geannuleerd, 3D Secure beveiligingsproblemen werden genegeerd. Ik controleerde drie wisselkantoren, telkens hetzelfde.

De beste manier om BitCon te kopen is naar mijn mening ...

Gielda AbuCoins.comDit is een Poolse beurs die tot eind maart gratis transacties heeft als u de "MARCH" -code invoert. Waarom Abucoins? Het heeft een nulprovisie als we kiezen voor een bankoverschrijving. Bankdeposito's zijn alleen toegestaan ​​van maandag tot vrijdag. Ik weet het, omdat ik gisteren per directe overschrijving betaald heb en de rekening nog steeds niet werd bijgeschreven. Als we onze rekening willen aanvullen, kunnen we de Dotpay-service gebruiken en dan gaan de fondsen onmiddellijk naar de portfolio in AbuCoins. Er wordt echter een commissie van 1,9% in rekening gebracht en de maximale betaling is 4 duizenden zloty's. Als iemand beslist om te kopen op de bovenstaande beurs, hoeven ze hun portefeuille niet op te zetten, bijvoorbeeld in Blockhcain, omdat het in de beurs is ingebouwd. Ik waarschuw echter voor het opslaan van grote sommen geld op beurzen, soms gebeurt het dat beurzen worden gehackt en geld verloren gaat. De veiligste plek om cryptocurrency te behouden zijn offline wallets in de vorm van pendrives, zoals Ledget Nano S.


Update, mijn betaling is op zaterdag bij 14 gepost en ik heb op vrijdag een directe overschrijving op 18 gemaakt. Ze boeken ook op zaterdag.

Als u BTC niet wilt verhandelen, sla het dan op en wacht tot de waarde toeneemt is een coole optie - Revolut!

Vorige week Revolut introduceerde de mogelijkheid om BTC via de smartphone-app te kopen tegen het huidige tarief. Het nadeel is dat we de BTC niet op de beurs kunnen passeren en verhandelen. Voor nu kunnen we nergens heen, wacht maar tot de waarde zal stijgen en terugkeren naar PLN of een andere valuta, misschien worden toekomstige mogelijkheden uitgebreid. Het tweede nadeel is dat Revolut niet voor iedereen de optie Cryptocurrencies biedt voor het moment. We hebben een premium account nodig dat minder kost dan 30 PLN of drie mensen uitnodigt om de Revolut-app te gebruiken.

Wat betreft de aanvraag zelf, als iemand naar het buitenland gaat of betalingen in andere valuta verricht, raad ik Revolut ten zeerste aan. We hebben bijvoorbeeld slechts één zloty op ons Revolut-account en we kopen iets in China voor USD. Wij betalen, en de kaart converteert zloty automatisch in Amerikaanse dollars aan de huidige wisselkoers, zonder commissies.

We hebben BTC gekocht wat daarna?

Nu kunnen we wachten tot de waarde groeit en intrekken in PLN of handelen op de beurs. Koop andere koffers als ze goedkoop zijn en verkopen als ze duur zijn. Alle transacties worden afgehandeld in BTC voordat we handelen. Ik heb op een goed moment drie keer kunnen fotograferen. Ik heb bijvoorbeeld 1000 PLN geïnvesteerd Cardanona twee dagen verkocht ik voor 2600 PLN. De transacties werden natuurlijk uitgevoerd in BTC, maar hier wordt de waarde in PLN getoond om de winst beter weer te geven.

Welke beurzen raad ik aan?

AbuCoins.com - zoals ik schreef, met de coupon "MARCH", is de commissie tot eind maart PLN 0 voor verhandeling op de beurs.

Binance.com - een veel groter aantal cryptocurrencies in de aandelenportefeuille vergeleken met AbuCoins. Is IOTA en CARDANO die ik echt wilde kopen.

Poloniex.com - dit is de beurs waarop de semi-automatische BOT handelt, Crypto Agent Ik zal het in de volgende post beschrijven. Voor beginners, dat ben ik, een zeer interessante optie.

BitBay.net - aanvankelijk was ik van plan deze uitwisseling te gebruiken, maar de verificatie duurde tot 5-dagen en ik bleef op Binance.Bitcoin

Kortom, hij koopt BTC op AbuCoins.com en handelt op Binance.com. Iemand van jullie werkt al op de markt voor cryptocurrency? Over een jaar.