Nu lezen
Toetsenbord voor spelers van Xiaomi, waarmee het geheel wordt voltooid
Toetsenbord voor spelers van Xiaomi

Xiaomi is recentelijk zeer betrokken geweest in de wereld van virtuele sport, e-sportindustrieën. Ik heb al een koptelefoon voor Xiaomi-spelers en ze werken heel goed tijdens mijn amateur-PUBG-game. Ik ben ook in het aanbod van de Aziatische reus muis voor spelersen een paar dagen geleden vernieuwd gaming laptop met achtste-core Intel-gebaseerde acht-core processoren. Om het geheel compleet te maken, werd een toetsenbord voor spelers gepresenteerd. Ik hoop een persoon te zien gesponsord door Xiaomi op het toernooi van mijn favoriete Starcraft 2 eSports-game.

Toetsenbord voor spelers van Xiaomi

Toetsenbord voor spelers van Xiaomi

Het toetsenbord voor spelers van Xiaomi is gemaakt van aluminium. Het heeft een minimalistische uitstraling, heeft geen vreemde reliëfs en kleuren die vaak alleen op producten voor spelers voorkomen. De toegepaste lay-out van toetsen is een standaard QWERTY, 104 bevat verlichte toetsen met RGB-diodes. Met behulp van een speciale toepassing, kunt u de achtergrondverlichting naar uw eigen voorkeuren wijzigen, de volledige kleur is erg groot. Inclusief 16 voor miljoenen kleuren om uit te kiezen.

Toetsenbord voor spelers van Xiaomi

De sleutels zijn gemaakt van PBT- en pc-materialen geleverd door TTC. Om de stabiliteit van het verzonden signaal te garanderen, verschijnt het toetsenbord alleen in de bekabelde versie. Aan het einde daarvan is er een USB Type C-stekker.

Toetsenbord voor spelers van Xiaomi

Zie ook

De reactietijd is erg belangrijk bij gaming-toetsenborden, dus het toetsenbord heeft een 32-bit Sonix ARM-processor. Hiermee kunt u de 32-toetsen tegelijkertijd gebruiken.

Toetsenbord voor spelers van Xiaomi

Het toetsenbord voor spelers van Xiaomi is geprijsd op 229 yuan, $ 33. Keypads voor spelers van andere bedrijven zijn meestal veel duurder, dus de prijs van een Chinese gigant is erg aantrekkelijk.