Nog een Xiaomi-product voor onze Smart Homes, op afstand bediende Xiaomi-jaloezieën.

Automatisch ramen blootleggen als we opstaan? Deze situatie verschijnt in de meeste films met slimme huizen. Nu en Xiaomi voldoen aan deze visie, dankzij Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor.

Xiaomi op het crowdfundingplatform presenteerde een nieuw product, een intelligente gordijnmotor. Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor werkt in het communicatieprotocol met een laag energieverbruik ZigBee, voor actie is nodig intelligente centrale eenheid thuis van Xiaomi. We kunnen het gordijn tegengaan met behulp van de MiHome-applicatie.

Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor

Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor

We kunnen verschillende scènes instellen. Automatisch zonwering na zonsondergang en onthullen bij zonsopgang. Stel het uur in waarop de motor moet werken. Kan worden gecombineerd met de Xiaomi-schakelaar en -lampen. Je kunt een stap verder gaan. Creëer een scène met een bewegingssensor en zal automatisch worden blootgesteld wanneer het beweging in de kamer detecteert en belemmeren wanneer we de kamer verlaten. Er zijn veel mogelijkheden, het hangt van ons af hoe we het gebruiken.

Xiaomi heeft de handmatige onthullingsfunctie toegevoegd, wanneer we lichtjes aan het gordijn trekken, zal het automatisch sluiten / openen. De toegepaste eindschakelaars en beveiligingen stoppen de beweging van de motor wanneer deze een obstakel tegenkomt. Op afstand bediende Xiaomi-jaloezieën werken stil onder 30dB.

op afstand bedienbare Xiaomi-jaloezieën

Ik denk dat ik moet gaan nadenken over verhuizen, omdat ik helaas geen plaats heb om automatische zonwering te gebruiken 😉

Xiaomi Aqara Intelligent Curtain Motor bevindt zich momenteel in de pre-sale in de winkel Gearbest, verzending begint op 23 mei.

Auteur: Michał

Geek. Apple en Xiaomi-fan. In mijn vrije tijd voer ik een blog PokolenieSmart.pl