Xiaomi Mi Mix 2s is naar mijn mening zo lang als de beste Xiaomi-smartphone, Mi 8 die ik nog niet volledig heb weten te kennen. De eerste generatie Mi Mix was revolutionair in de markt, zeer dunne frames rond de schermen, geen klassieke luidspreker voor gesprekken aan de bovenkant en, helaas, een slechte camera. In de Mi Mix 2-versie keerde Xiaomi terug naar de traditionele luidspreker. Het heeft ook de frames enigszins vergroot, waardoor de telefoon veel beter wordt gebruikt. Eén zwak punt bleef, de camera. Daarom vernieuwde Xiaomi enkele maanden geleden het 2-model en presenteerde 2s met een dubbele camera.

mi mix 2s

Het probleem met camera's in telefoons met het Mi-logo is geen hardware, maar slechte software. Tijdens de conferentie in mei pochte de Chinese gigant dat dit aanzienlijk is verbeterd en dat de nieuwe soft naar Mi 8 gaat. De producent vergat ook de gebruikers van Mi Mix 2s niet, die ook ze zullen naar je smartphone gaan softwarepatches om de kwaliteit van foto's te verbeteren. Mi Mix 2s is ook de enige Xiaomi-smartphone die draadloos, inductief opladen ondersteunt. Deze functie wordt twee maanden geleden niet gepresenteerd Xiaomi Mi 8.

Collectible versie van Xiaomi Mi Mix 2s

Mi Mix 2s is een zeer succesvolle smartphone die de meeste mensen een paar jaar nodig hebben. Daarom presenteert Xiaomi een verzamelversie. Xiaomi Mi Mix 2s Keramische Jade Green Art-editie het zal groene celadon zijn. Binnenin zal het hetzelfde model zijn als normale 2s, het enige verschil is de kleur van de behuizing en de manier van verpakken. Het is nog niet bekend welke verrassingen de Chinese fabrikant heeft voorbereid in een doos.