Nu lezen
Compacte zaklamp met powerbank
fakkel met powerbank xiaomi

fakkel met powerbank xiaomiOnlangs is Xiaomi dol op de hoeveelheid gepresenteerde producten. Bijna elke dag presenteert nieuwe producten, ik ben een beetje achter met de publicatie van alles, helaas. De nieuwigheid van vandaag is een kleine zaklantaarn met een ingebouwde powerbank. Het product wordt geadverteerd met de slogan "small light, high power".

xiaomi draagbaar licht

De zaklamp is uitgerust met een 3350mAh-batterij. U kunt het gebruiken om uw smartphone op te laden, maar u kunt ook het apparaat van 5V van voeding voorzien. De uitgangsstroom is 1A, de smartphone laadt langzaam, maar kan in crisissituaties sparen.

fakkel met powerbank

Zie ook
Hub van Hagibis

De zaklamp heeft de kracht van de 3W, 240lm zaklamp. Het is dimbaar, de kracht wordt geregeld door de zilveren behuizing bovenaan te draaien - rechts / links.

Beschikbaarheid en prijs

De prijs in China is 79 RMB -> 12 $ -> 43 PLN. De zaklamp kan van tevoren worden gekocht in de winkel Gearbest verzending aan het einde van de maand, maar de prijs is niet erg aantrekkelijk. Optie om de prijs van de coupon GB17LED te verlagen naar 22,87 $.