Nu lezen
VH-inductiemok en oplader die uw koffie verwarmen

In de winkel Banggood.com Ik kwam een ​​interessant Xiaomi-product tegen dat snel van pas zal komen als er koelere dagen komen. Spraak met een speciale beker en inductie-oplader. Het is gemaakt door het bedrijf VH dat al verschillende accessoires voor smartphone en opladers in het Xiaomi-ecosysteem heeft.Inductiebeker en oplader van VH

Inductiebeker en oplader van VH

Het nieuwe VH-product is gemaakt in Japanse stijl, van keramiek. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart of koffie met melk. De diameter is 83 mm en de hoogte 87 mm. Als we de beker op de oplader plaatsen, wordt de inhoud verwarmd tot ongeveer 55 graden Celsius. We zullen het water niet erin koken, maar het zal perfect zijn voor het handhaven van de temperatuur.

XIAOMI VH Draadloos opladen van elektrische beker

Als u de kop van de standaard afhaalt, kan deze als een normale smartphone-oplader worden gebruikt. In de Xiaomi-aanbieding ondersteunt alleen het Mi Mix 2s-model draadloos opladen, maar als iemand een Samsung-smartphone heeft, is deze al lang beschikbaar. De oplader heeft een 5V-uitgangsspanning en 2A-stroom.

Het product werkt voor koffieliefhebbers die veel tijd achter de computer doorbrengen. Koffiezetter en inductie-oplader in één.

Zie ook
xiaomi ninebot 19

XIAOMI VH Draadloos opladen van elektrische beker

XIAOMI VH Draadloos opladen van elektrische beker

Het product is momenteel beschikbaar in de voorverkoop in de winkel Banggood.com voor $ 33.99. Ik heb $ 4 goedkoper kunnen kopen, de eerste 20-mensen hadden een lagere prijs. Wanneer 100-mensen een product bestellen, wordt de prijs verhoogd naar $ 35.99. De verzending naar de eerste mensen begint uiterlijk op 9 in september. Uit ervaring kan ik zeggen dat de Bangood-winkel een paar dagen eerder artikelen verzendde.

Scroll To Top