Nu lezen
Uleemark-jas, perfect voor herfstweer

De herfst nadert en een nieuw product heeft het Xiaomi financieringsplatform geraakt, perfect passend in deze periode. Het nieuwe Uleemark-jack heeft een warme voering en een waterdichte laag om te beschermen tegen de herfstregens. Het product heeft het vereiste aantal bereikt op het 149-crowdfundingplatform.

Uleemark jas

Het jack biedt een zeer goede bescherming tegen regen en kou dankzij de eerder genoemde voering. Het is een vlies dat losgemaakt en apart gebruikt kan worden. Op dezelfde manier kun je de jas zelf gebruiken in de rol van regenkleding als het buiten warm is en het regent. Het buitenste gedeelte was gemaakt van drie lagen om effectieve bescherming te bieden tegen regen en wind.

Uleemark jas

Het heeft vakken zowel extern als intern, waarin je je gadgets kunt begraven. De binnenzak heeft ook een speciaal gat voor het snoer van de hoofdtelefoon. Het Uieleark herenjack is verkrijgbaar in wit of zwart. Er zijn vijf formaten om uit te kiezen: S, M, L, XL en XXL.

Ik heb al twee jacks van Xiaomi en de maat is het eens met de Europese, je kunt dezelfde maten bestellen. De kwaliteit van de modellen die ik heb is erg goed en ik ben blij om een ​​nieuw model te kopen.

Xiaomi Uleemark jas

Zie ook

De nieuwe Uleemark kurta was geprijsd in China voor 399 yuan, $ 58. Verzending naar de eerste klanten start 7 oktober 2018.

Uleemark jas

Scroll To Top