Nu lezen
LERAVAN Multifunctioneel, U-vormig massage-nekkussen
Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen

LERAVAN Multifunctioneel, U-vormig massage-nekkussen

Gedurende een aantal dagen leed ik aan ongemak, nekpijn bij het naar links draaien van het hoofd. Ik denk dat ik uitgerekt ben als ik push-ups doe op de leuningen. Ik had een gloeilamp boven mijn hoofd, "hey, je hebt geen halsmasker in je kast LERAVAN Multifunctioneel, U-vormig massage-nekkussen"Ik heb het echt gedaan, ik heb het een keer gebruikt toen ik een pakket uit China opende. Uit nieuwsgierigheid controleerde ik toen ik het apparaat bestelde, 1 December 2017. Vanwege de enorme hoeveelheid zaken was ik in een paar weken niet op weg naar de kast met ongebruikte gadgets. Ter gelegenheid van zondag, meer vrije tijd, haalde ik een doos tevoorschijn met een massager die in de kast zat, verpletterd door andere dingen. Na 6 maanden was het tijd, het is jammer dat het zo laat is.

LERAVAN Multifunctioneel, U-vormig massage-nekkussen

Het product komt in een "grijze" doos. Kan worden opgerold als een slak en beveiligd met speciale snaren om minder ruimte in te nemen.

Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen
Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen

Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen

In de doos zit een stimulator, een handleiding in het Chinees en batterijen. Twee R6 / AA-sticks, nodig om het apparaat van stroom te voorzien. Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen is bedekt met een materiaal en een spons is binnenin. Het geheel is zacht en aangenaam om aan te raken.

Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen

Zie ook
Xiaomi Mi Mix 3

Het is tijd om de massage te starten. Je moet de apparatuur inschakelen, de rits verwijderen en de batterijen in een speciale container plaatsen. Alles dat klaar is, kan op de nekmassageapparaat worden gezet, de knop moet aan de linkerkant zitten. Een coole toevoeging is een magneet aan het einde van de string die het kussen op de nek strakker maakt, zichtbaar op de eerste foto. Het kussen past goed in de nek. Als u de knop anderhalve seconde ingedrukt houdt, trilt het apparaat. Er zijn twee modi beschikbaar. Massage- en antistressmodus, 6000 trilt per minuut. De massage duurt 10 minuten. Gedurende deze tijd zijn er vibraties van verschillende frequentie en verschillende sterkte. Als we het apparaat voor 10 minuten per dag gebruiken, gaan de batterijen 15 dagen mee.

Werkt het?

Zoals ik in het begin al schreef, heb ik het apparaat al lang geleden gekocht. Het zat meer dan een half jaar in de kast, tot de dag dat ik me ongemakkelijk begon te voelen terwijl ik mijn hoofd naar links draaide. Ik heb een massager opgezet en ben begonnen met een massage, het duurde 10 minuten. Na die tijd ging ik van start en draaide mijn hoofd naar links, geen pijn, geen ongemak. Het werkte perfect, vanaf nu zal het in de kast bovenop liggen, zodat het altijd bij de hand is.

Xiaomi LERAVAN nekmassage kussen Ik kocht bij de Gearbest-winkel.