Nu lezen
Heeft u een probleem met het installeren van Xiaomi.eu / Miuipolska op Xiaomi Mi 8? Ik heb een oplossing
Xiaomi.eu / Miuipolska op Xiaomi Mi 8

Zoals je wel weet bij elke inzending met betrekking tot Xiaomi-smartphones, merk ik op dat altijd op hun apparaten met het Mi-logo een ROM wordt geïnstalleerd met de naam Xiaomi.eu. Miuipolska en xiaomi.eu zijn dezelfde softwareversies, de Poolse website is verantwoordelijk voor de vertaling. Onlangs had ik een probleem met het installeren van Xiaomi.eu / Miuipolska op Xiaomi Mi 8, ik vocht twee uur en vond een oplossing.

Xiaomi.eu / Miuipolska op Xiaomi Mi 8

Xiaomi.eu / Miuipolska op Xiaomi Mi 8 werkt niet? Wijzig TWRP

Mijn probleem zag er als volgt uit. Ik heb de bootloader ontgrendeld, ik heb de nieuwste TWRP genaamd digger geüpload - speciaal voor de Mi 8-smartphone. Voor de duidelijkheid, elke smartphone heeft een andere versie van TWRP. Als je niet weet wat de twrp is, dan ben ik het aan het uitleggen, twr is de herstelmodus, we installeren er rom in en we voeren een update later uit. Ik heb de laatste versie van Xiaomi.eu voor Mi 8 geüpload, alsof alles in orde was. Er is een automatische reset van de smartphone geïnstalleerd en hier is een gehaktbal. Hij rende niet, ik kon niets met hem doen. De hele tijd zag ik een zwart scherm met het logo van Mi, het systeem kon niet laden. Na een paar seconden reset de smartphone zichzelf en opnieuw.

Ik ontdekte dat ik de herstelmodus zou activeren (twrp uitvoeren), dit wordt gedaan met de aan / uitknop en de + knop (het verhogen van het volume) en het werkte ook niet, de telefoon reset bij elke poging opnieuw. Het enige wat ik kon doen was de fastboot-modus inschakelen, ik heb er een paar uur mee geworsteld tot ik eindelijk een oplossing vond. Het probleem lag in de nieuwste versie van twp, upload de oudere versie. Ik heb er vijf geprobeerd totdat ik eindelijk de juiste vond. De link naar de goede versie staat hieronder.

Zie ook
Revolut

Ik hoop dat dit je probleem zal oplossen en wat tijd zal besparen om te vechten met een smartphone die een "steen" is geworden omdat er voor een moment niets werkte.

Waarom kies ik altijd voor Xiaomi.eu?

Xiaomi.eu-software biedt wekelijkse updates waarin de nieuwste functie van de Chinese ontwikkelversie is toegevoegd. En pas later, na een paar maanden, bereiken ze de algemene versie. Soms gaan ze helemaal niet, geloof me dat smartphones met deze soft extra, handige functies krijgen en sneller werken. Een van de belangrijkste updates voor mij was het toevoegen van gebaren en ondersteuning op volledig scherm aan de Mi Mix 2, waardoor de knoppen onderaan werden neergezet. Met nieuws, is het zeer waarschijnlijk dat Xiaomi.eu op vrijdag XXUMX introduceert voor Xiaomi Mi Mix 9s.