Nu lezen
Stoom- en bakmachine van Yunmi voor 1499-yuan
Stomen en bakmachine

Het Yunmi-bedrijf is een specialist in de Xiaomi-portfolio van huishoudelijke apparaten. Het heeft al zijn aanbod twee koele koelkasten die ik zou willen kopen, maar helaas heeft Europa die optie niet. Een nieuw product verscheen op het Xiaomi financieringsplatform, dat een stoom- en bakmachine is in een modernere versie. Xiaomi biedt al een magnetron, maar is gemaakt in een retro-stijl, dit keer is het product ontworpen voor een modernere keuken.

Stomen en bakmachine

De apparatuur heeft een nominaal vermogen van 2100W en de laadcapaciteit is 28 liter. Afmetingen zijn 505 mm x 480 mm x 350 mm, en weegt 13,5 kg. Het heeft zowel stoomkoken als bakken. In de eerste modus bereikt hij de maximumtemperatuur van 115 ° C en in de bakmodus kan hij het interieur verwarmen tot 230 ° C. Stomen kan niet zonder water, dus het fornuis heeft een watertank met een capaciteit van 1,3 liter. Deze capaciteit is genoeg voor een uur koken zonder water toe te voegen. De tank bevindt zich in de uittreklade aan de rechterkant.

Stomen en bakmachine

Een belangrijk kenmerk van het Xiaomi-product is de gelijkmatige convectieverwarming met hete lucht in de 360-stadia. Het gebraad zal overal goed gebakken worden en dankzij de hydratatie van de stoom tijdens het bakken zal het voedsel niet "droog" zijn.

Stomen en bakmachine

Nieuwe huishoudelijke apparaten hebben ingebouwde 50 kant-en-klare programma's om een ​​maaltijd te bereiden. Xiaomi-programmeurs zorgden ervoor dat de kachel voor de juiste temperatuur zorgde, en de ingebouwde timer zorgt voor het juiste moment om te bakken of te koken.

Zie ook

Stomen en bakmachine

De stoom- en bakmachine van Yunmi is geprijsd in China voor 1499-yuan, $ 220. Verzending naar de eerste klanten start op september 20. Het product is momenteel gerealiseerd op het 272% crowdfundingplatform.