Nu lezen
Xiaomi en Hyber presenteren nieuwe sportschoenen met een innovatieve "binding"

Xiaomi heeft veel schoenen in zijn collectie. Van flip-flops, via sport tot elegant. Vorige week presenteerden ze nieuwe in samenwerking met Hyber.

Ademende hyberschoenen

Xiaomi Hyber-schoenen

De schoenen zijn gemaakt in een minimalistische, maar toch futuristische stijl. De materialen waaruit de zool is gemaakt, zijn een combinatie van TPU en EVA-rubber. Zorg voor voldoende schokabsorptie en comfort voor de voet. De grootste innovatie van nieuwe schoenen begint echter boven de zool. De bovenkant was gemaakt van één stuk materiaal, gemaakt door 3D af te drukken. Dit wordt aangevuld met een nieuwe, "bindende". Met behulp van het wieltje aan de bovenkant passen we de juiste maat voor de voet aan door hem te draaien zodat de schoen niet valt tijdens het rennen. Ik ben geïnteresseerd in hoe het in de praktijk werkt, naar mijn mening ziet het er lelijk uit.

Xiaomi Hyber-schoenen

De schoenen zijn gewijd aan zowel mannen als vrouwen. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren, licht of donker. In beide varianten is dezelfde grootte beschikbaar, van 35 tot 44.

Xiaomi Hyber-schoenen

Hyberschoenen kosten Xuanx-yuan in China, $ 209. Nieuwe schoenen zijn al beschikbaar in Gearbest.com winkel, de prijs is duidelijk hoger omdat je "nieuwe belasting" en verzendkosten moet toevoegen.

Scroll To Top