Nu lezen
Nieuw Xiaomi-gewicht voor minder dan 60 PLN of Yunmao Good Light Mini 2
yunmao Good Light Mini 2
yunmao Good Light Mini 2
Xiaomi heeft onlangs haar nieuwste product uit de Smart-categorie gepresenteerd. Namelijk, de nieuwe Yunmao Good Light Mini 2 schaalverdeling, die meer is dan alleen gewicht.

Yunmao Good Light Mini 2 stelt u in staat om veel gegevens over uw lichaam te controleren, zoals body mass index (BMI), lichaamsevaluatie, lichaamsvet, spiermassa, botmassa, visceraal vet, stofwisseling en waterstanden. Het is gebaseerd op een speciale BIA-chip die gebruik maakt van AC-elektrische impedantie met meerdere frequenties om biologische weefsels te meten, wat meer nauwkeurige metingen oplevert dan andere BMI-metingen.
Xiaomi ontwierp de schaal in bijna vierkante vorm met afgeronde hoeken, deze is in het wit. Gemaakt van gehard glas voor maximale duurzaamheid en antislip. Het heeft een LED-display met een hoge resolutie voor het weergeven van metingen. De slimme weegschaal wordt aangedreven door het Bluetooth 4.0-protocol en schakelt automatisch uit wanneer hij niet wordt gebruikt. Hij wordt aangedreven door drie AA-batterijen, "vingers". Xiaomi, ik verklaar dat de batterijen ongeveer een jaar meegaan.

De Yunmao Good Light Mini 2-besturing is eenvoudig. Het enige wat u nodig hebt, is een Mi-app-bestemming hebben om de meeste slimme Xiaomi-producten te besturen. Door de applicatie te gebruiken, kunt u alle gegevens van Yunmao Good Light Mini 2 volgen, Bekijk op de kaart hoe ons gewicht in de loop van de tijd is veranderd.

De prijs doet wonderen ..

Yunmao Good Light Mini 2 kost 89-yuan (13-dollars) en is nu beschikbaar voor financiering via het Crowdfunding Mi-platform. Verzending vanaf 11 mei in China.