Nu lezen
Een moderne Circle Joy wijnkurk en een karaf van Xiaomi

Wanneer u een fles wijn opent, moet u deze tot het einde opdrinken, zodat de smaak na verloop van tijd niet verslechtert? Xiaomi presenteert samen met Circe Joy een oplossing voor dit probleem. Ze creëerden een kurk die de frisheid van het drankje lang zal behouden.

Circle Joy wijnkurk

Moderne Circle Joy wijnkurk

De plug is gemaakt van 304 roestvrij staal en is bestand tegen corrosie en roest. Wanneer we de wijn afsluiten met een stop van Xiaomi, bereikt het vacuüm in de fles de hoge standaard van 0.038 Mpa, na 7 blijft de wijn vers. De diameter van de plug is 41,6 mm en de hoogte 60 mm, zodat deze de bodemdiameter van de fles niet vergroot. Het is ook uitgerust met een datumherinneringsfunctie, gewoon draaien en het nummer aan de zijkant van de behuizing zal met één veranderen.

Moderne Circle Joy wijnkurk

De Circle Joy wijnkurk was geprijsd in China op 49 yuan, 8 $. Binnenkort zou het moeten verschijnen in winkels die import buiten China aanbieden.

Een wijnkaraf

een wijnkaraf

Zie ook
Yeelight Smart Cooler

Xiaomi is al aangeboden wijn openeren gisteren presenteerde ook een karaf voor wijn. De grootte van de kan is 201 x 59 x 216 mm, en het gewicht is 570g. 1,5L bevat wijn of andere sterke drank. Het kost 128-ya's in China, $ 19.

Xiaomi-wijnkaraf

Scroll To Top