Nu lezen
Nieuwe sensor voor het Smart Home Xiaomi-systeem, controleer de Aqara Smart Motion Sensor

Het merk Aqara heeft een nieuwe sensor te koop aangeboden voor deuren, ramen, laden, schilderijen, allerlei dingen die je wilt beschermen. In het geval van pogingen om dingen over te brengen, kantelingen of trillingen naar de centrale eenheid, zal informatie worden verzonden over de noodzaak om de alarmscène te activeren. Afhankelijk van onze configuratie kan het Xiaomi Smart Home-controlepaneel gaan oplichten, de sirene aanzetten, andere apparaten starten en een melding naar de smartphone sturen over de dreiging.

Aqara Smart Motion Sensor

De nieuwe sensor heeft een zeer compact formaat 36 mm x 36 mm x 9 mm, het heeft de vorm van een vierkant met afgeronde hoeken. De behuizing is gemaakt van ABS-plastic om een ​​val op de vloer te weerstaan. Net als alle andere sensoren, is de nieuwe ook voorzien van een dubbelzijdige tape. De sensor kan op elk oppervlak worden vastgelijmd en als we hem inschakelen (inschakelen), dan zal in het geval van het detecteren van een bedreiging de alarmprocedure starten, die ik hierboven heb genoemd. De CR2032-batterij wordt van stroom voorzien, de kosten in Polen liggen rond 4 PLN.

Aqara Smart Motion Sensor International Edition

De nieuwe intelligente Aqara-bewegingssensor is geprijsd in China voor 79-yuan, $ 12. Als u geïnteresseerd bent, dan is het beschikbaar voor aankoop in de winkel Gearbest.com. De nieuwe sensor zal zeker compatibel zijn met de nieuwe Aqara-gateway, die ondersteuning zal bieden voor een smart home van Apple, HomeKit! De première van de nieuwe poort, het hoofdkantoor binnenkort. Zodra ik de officiële datum weet of een link om te kopen vind, zal ik er zeker over schrijven op de site en tjilpen / Facebook. Ik kijk ook uit naar dit product.

Zie ook


Update

In de winkel Banggood is goedkoper verkrijgbaar, maar verzending is slechts in een maand.

De centrale eenheid is nu beschikbaar voor aankoop, vink dit item aan.

Scroll To Top