Nu lezen
Een nieuwe nekmassager van Xiaomi genaamd Mini

Xiaomi presenteerde een nieuwe nekmassager genaamd Mini. Tegenwoordig zitten we lange uren in één, vaak verkeerde positie, nekpijn, de nek is een veel voorkomende klacht. Het nieuwe Xiaomi iHealth-product moet zorgen voor spierontspanning tijdens 15-minuten.

Een nieuwe nekmassager

Een nieuwe nekmassager

Het nieuwe product heet Mini, hoewel de afmetingen dit niet aangeven. Gefabriceerd door Tianjin Jiu'an Medical Electronics Co., Ltd, die ook de naverkoopdienst verleent. Hij is uitgerust met een motor die 5800-snelheid per minuut biedt. Het biedt verschillende soorten massages, waaronder Shiatsu.

Shiatsu-massage is ontwikkeld door de Japanners. Hoewel de veronderstellingen van deze techniek zijn afgeleid van onder andere oude Chinese massage Tui Na, Shiatsu wordt pas sinds de twintigste eeuw gebruikt. Shiatsu-massage wordt vaak ook acupunctuur zonder naalden of puntmassage genoemd.

Het woord Shiatsu zelf vertaalt als - vinger druk - shi-tenen en atus - onderdrukking. Shiatsu gebruikt de methode van verticale druk met behulp van duimen. Shiatsu is niet alleen een helende stof die zijn eigen vitale krachten mobiliseert, maar stimuleert ook het lichaam om ziekten te voorkomen. De actie van Shiatsu is gebaseerd op spierkracht op specifieke punten.PoradnikZdrowie.pl

Een nieuwe nekmassager

De massagehoek is 120°past zich perfect aan de kromming van de nek aan. Het apparaat is uitgerust met een batterij met de 2600 mAh-capaciteit. Het opladen vindt plaats via de USB-C-poort. De set bevat ook een gebruikershandleiding en een opbergdoos. Het is bedoeld voor het masseren van de nek, maar het zal ook goed werken op andere delen van het lichaam, zoals kuiten, dijen en lendenen.

Zie ook

De bedieningsknoppen bevinden zich aan de rechterkant, u kunt het motortoerental aanpassen.

Een nieuwe nekmassager

De nieuwe Mini-nekmassager is in China geprijsd voor 269-yuan, $ 39, en wordt momenteel niet buiten de Chinese markt aangeboden.

Scroll To Top