Nu lezen
De nieuwe Xiaomi Pocophone F1-smartphone verschijnt op augustus 22 in India
Xiaomi Pocophone F1 verschijnt op augustus 22 in India

De nieuwe Xiaomi Pocophone-lijn is een apparaat met topcomponenten voor een zeer aantrekkelijke prijs voor de consument. De Xiaomi Pocopone F1-smartphone is uitgerust met een Snapdragon 845-processor, een dubbele achtercamera en een vloeistofkoelsysteem. Het zal een van de meest efficiënte Android-apparaten zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Dezelfde processor heeft zo'n vlaggenschip als Xiaomi Mi 8 Explorer Edition of OnePlus 6. Hij meldde onlangs dat hij werd opgemerkt in de AnTuTu-test en versla Mi 8 en OnePlus 6. Na weken van geruchten eindelijk weten we de datum, zal Pocophone F1 verschijnen op augustus 22 in India. Pocophone F1 of Poco F1, voorheen was er overal een langere versie, maar de promotionele grafische afbeeldingen zijn afgekort.

Xiaomi Pocophone F1 verschijnt op augustus 22 in India

Waarom besloot Xiaomi naar India? Het krachtigste apparaat dat beschikbaar is met het Mi-logo op de Indiase markt is Mi Mix 2, Poco F1 zal op dit moment absoluut sterker zijn dan het. Dit is een directe concurrent voor OnePlus 6, interessant dat het apparaat beter zal verkopen.

Xiaomi Pocophone F1 verschijnt op augustus 22 in India

De Xiaomi Pocophone F1-hersenen zullen Snapdragon 845 zijn met de Adreno 630 grafische processor. Het display zal 6,18 diagonaal zijn met de resolutie FullHD + 1080 x 2248 pixels. Dubbel 12MP (f / 1,75) + 12MP (f / 2.4) aan de achterkant. De 20MP-lens (f / 2.0) zorgt voor een goede selfie. Er moeten twee capacitieve varianten 6 / 64 GB en 6 / 128 GB worden gekozen. De 4000 mAh-batterij wordt aangevuld door het snel opladen van de Quick Charge 3.0. De vooraf geïnstalleerde versie van het systeem is Android 8.1 met de MIUI-overlay. De vingerafdruklezer bevindt zich aan de achterkant in het midden, onder de dubbele lens.

De Xiaomi Pocophone of Poco F1 smartphone-versie met 6 GB RAM en 64 GB intern geheugen kost $ 485. Een groter model met dezelfde hoeveelheid 6 GB RAM, maar met het interne geheugen van 128 GB kost dit $ 531.

Wat is de filosofie van de nieuwe Xiaomi-submachine?

Jai Mani is het hoofd van het merk Poco, schreef hij voor fans van de brief waarin hij nam wat hun plannen zijn. De filosofie van het bedrijf is duidelijk, Poco moet technologie op het hoogste niveau aanbieden. Smartphones moeten eersteklas componenten bevatten, maar alleen die die echt nuttig zijn. India is een slechte markt, dus Poco zal de productkosten niet verhogen door onnodige, mooie functies toe te voegen aan de apparaten.

Zie ook
Xiaomi-conferentie - première van Mi 9

Xiaomi Pocophone F1 verschijnt op augustus 22 in India

Van kwartaal tot kwartaal daalt het aandeel van Apple en Samsung op de Indiase markt, ze worden vervangen door OnePlus. In het laatste kwartaal van Q2 2018 behaalde OnePlus de eerste plaats in de categorie premium smartphones. Het nieuwe merk Poco wil dezelfde tactiek toepassen, een goedkoop apparaat met componenten van de bovenste plank.

Xiaomi is de leider in de verkoop van smartphones in India, maar dankzij goedkopere modellen. Top-smartphones met het logo van Mi gaan niet naar de harten van Indiase burgers. Xiaomi probeerde de markt te betreden met het vlaggenschip Mi 5, maar de verkoop was op een laag niveau. De krachtigste smartphones met het Mi-logo dat momenteel officieel in India wordt aangeboden, zijn Mi Mix 2 en Mi A2. We zullen zien hoe het zal zijn met POCO.