Nu lezen
Oclean Air, een nieuwe sonische tandenborstel

Voor enkele maanden mijn basistandenborstel is het Oclean-product, meer bepaald het SE-model. Ik ben er erg blij mee, ik heb geen problemen. Eerder gebruikte ik Soccas X3 en een knop. Ik denk dat de pasta erin is terechtgekomen en dat dit tot mislukkingen heeft geleid. Oclean-producten hebben een compleet andere knop en er is geen manier om de pasta in de zijkanten te krijgen, de spleten naast de knop.

Wat heeft Xiaomi met Oclean-penselen te maken? Het bedrijf Shenzhen Yunding Information Technology Co., Ltd. is verantwoordelijk voor de producten van Oclean. Associeert u Huami? Het is die van klokken en slimme bands in het Xiaomi-ecosysteem. De situatie is als volgt, Xiaomi investeert zwaar in Huami en Huami heeft geïnvesteerd in Shenzhen Yunding Information Technology Co., Ltd. Uiteindelijk is Xiaomi de baas.

Oclean Air

Het nieuwe model Oclean Air gaat verder met het zeer succesvolle ontwerp, vorige edities van penselen, model SE en One. Wat voor mij het belangrijkst is, is de knop, deze blijft hetzelfde. Een metalen ring werd ook tussen de verwisselbare punt en het borstelmechanisme gehouden. Oclean Air is nog compacter dan zijn grotere broers. De diameter is 2 cm, en alleen 91g weegt. De ingebouwde batterij is voldoende voor 30 dagen van het gebruik van de borstel, het laden gebeurt door het in een speciaal dock te plaatsen dat automatisch verbinding maakt met de borstel via de magneet. Opladen van 0 naar 100% duurt slechts twee en een half uur.

Oclean Air

Het poetsproces kan worden bestuurd via de Oclean-app op uw smartphone. Oclean Air zapewnia połączenie Bluetooth. Można codziennie monitorować i analizować jakość szczotkowania zębów, lecz w praktyce włączysz raz, wybierzesz odpowiedni dla siebie program i o aplikacji zapomnisz. Aplikacja pozwala ustawić intensywność szczotkowania i odpowiedni tryb, do wyboru jest dwanaście programów. Każdy z nich przeznaczony do innych celów np. dla osób z wrażliwymi dziąsłami, z kamieniem nazębnym czy wybielanie. Ja zdecydowałem zdecydowałem się na program poprawiający biel zębów i taki od dawna używam.

Oclean Air

Zie ook
HIMO C20

Oclean Air is binnenkort verkrijgbaar in de winkel Gearbest.com. Ik zal je in het geheim vertellen dat de winkel promotie biedt voor een nieuwe tandenborstel. Wacht een week en alles zal bekend zijn.

Oclean Air