Stofzuiger Xiaomi Stofzuiger - Review

xiaomi stofzuiger

Ik herinner me een jeugdverhaal uit de Jetsons, het vloog zondagmorgen op de Poolse televisie. Ze presenteerde een surrealistische wereld waarin helden huishoudelijk werk voor hulp hadden. In plaats van auto's hadden ze 'vliegtuigen' die de koffer vormden. Na twintig jaar hebben we nog steeds geen vliegtuigen die de koffer vormen, maar het werk begint langzaamaan ons leven binnen te dringen. Alle beschikbare robots ontslaan ons niet van alle activiteiten, maar sommige taken kunnen zijn als stofzuigen. Mijn favoriete Chinese fabrikant - Xiaomi biedt een intelligente stofzuiger, Xiaomi-stofzuiger. Is het de moeite waard om er meer dan duizend zloty aan te besteden? Zal het ons helpen netheid in het appartement te houden?

Waarom ik koos Xiaomi Stofzuiger en geen andere? Voor mij is het allerbelangrijkste is dat hij wil alle producten Xiaomi hebben in een applicatie, die het mogelijk maakt me om gewoon toepassing Me Home, want ik kan verbinden met de stofzuiger andere apparaten bijv. Smart Switches aan te zetten de stofzuiger van thuis tijdens het bevestigen van een alarm of stel een snelkoppeling op het bureaublad telefoon en met één klik de stofzuiger inschakelen. De markt is gewoon een uitslag samojeżdżących stofzuigers in een andere prijsklasse, afhankelijk van de behoeften van hun service en hun portemonnee. Vacuum Series iLife zijn goedkoper en dergelijke. IRobot Roomba duur. Ik denk dat voor de prijs tot duizend zł (prijspeil in Polen) 1,8 deze stofzuiger ligt dicht bij oplossingen duurder ROOMBY zelfs in zijn top-tier versie die is ongeveer 4,5 duizend zł en volgens mij is beter omdat de oplossingen die het gebruikt voor het scannen en schoonmaken, intelligentie (?! ) zijn op het hoogste niveau. Xiaomi heeft veiligheidsuitrusting randen, zodat je niet de trap of andere oppervlakken naar beneden vallen. Het heeft een totale bebouwde 12 verschillende sensoren.

xiaomi stofzuiger

De Laser Distance Sensor (LDS) scant de kamer in 360 tot 1800 keer per seconde om een ​​kamerplattegrond te maken. Vier processors (Cortex-A7 1,2GHz) volgen de bewegingen van het apparaat in real time, en het gebruik van het algoritme uitvoering van SLAM (Simultaneous Localization en Mapping) maakt de stofzuiger Xiaomi berekent de meest efficiënte manier om de kamer schoon te maken.

Stofzuiger Xiaomi kwam naar me toe in een vervangend doosje, midden in het niets ontbrak. De set is een stofzuiger, basis, reinigingsapparaat - een klein wit voorwerp en een handleiding in het Chinees en een stekkeradapter.

De Xiaomi-stofzuiger heeft een HEPA-filter. hoog rendement luchtdeeltjesfilter.

xiaomi stofzuiger
Dockingstation

Afmetingen van de stofzuiger:
Breedte 34,5 cm
Hoogte 9,5 cm

Parameters:
- Zuigen, vegen - zuigkracht (PA): 1800pa
- eigen lading,
- werktijd: rond 2,5h,
- batterijtype: Li-ion 5200mAh,
- productgewicht: 3,8kg.
- Werkvolume rond 65 dB.

De stofzuiger was, na het verwijderen van verschillende instructies, klaar om te werken. Een was bij de schakelaar en de andere bij de vuilcontainer. We beginnen te paren. We schakelen de Mi Home-applicatie in. Nu, op het bovenste huis van de stofzuiger, drukt u op de aan-knop en wacht totdat de toepassing een nieuw product toont. Na een tijdje is het al toegevoegd aan onze lijst met producten. En hier is het ongemak. De toepassing van de stofzuiger is in het Chinees, maar er is een manier om dit in het Engels te doen. U moet ROOT op uw telefoon hebben en het 5370.apk-bestand vervangen. Als iemand geïnteresseerd is, reageer dan alsjeblieft en dan zal ik beschrijven hoe het bestand te veranderen.

Na het inschakelen van de applicatie verschijnt informatie over de update - een rode stip zoals bij andere updates van de Xiaomi-producten in Mi Home. Opmerking - we voeren de update uit en we kunnen het doen alleen in de aangesloten basis voor elektriciteit en daarin onze stofzuiger - Ik heb wat tijd besteed totdat ik op de proppen kwam want "China" wilde niet updaten, hielp me dan met Google Translator in de versie van luisteren.

Zo ziet de hoofddesktop er uit als je de stofzuigerapplicatie inschakelt - hier net na het werk van de stofzuiger - de kaart. Het wordt regelmatig getoond - de Xiaomi-stofzuiger stopt het niet in het geheugen, maar creëert het altijd opnieuw.

Ik heb thuis een Engelse vertaling toegevoegd. Als u in het Chinees bent, kunt u zien waar de knop voor is.

Er is informatie over de blauwe achtergrond van links:

 • het aantal meters schoongemaakt,
 • batterij status,
 • werktijd

De volgende opties zijn onderaan onderaan links beschikbaar:

 • CHARGE - als het gemarkeerd is, dwingen we het terug te gaan naar de basis,
 • SCHONE - we maken schoon,
 • STANDAARD, MUTE, FULL POWER - opties voor de stofzuiger

Op de bovenste drie stippen staan ​​instellingen en daarin:

 • specificatie van werkuren,
 • mogelijkheid om op bepaalde tijden te werken om niet te werken,
 • Extra werksnelheid,
 • Meldingen - ze zijn in het Chinees, zelfs als we een app hebben in NL,
 • laadgeschiedenis,
 • de slijtage status van onderdelen,
 • piloot !!!! - hoe het werkt, maar alleen als u zich binnen de WiFi-huis - maar als een ober per dag geven de werken - kan worden gecontroleerd aan de voorkant, links en rechts, blijven Spot optie - het werk in de wijk, Sweep -zamiatanie en Return optie - de afstandsbediening uit te schakelen (de pijl back).
 • instructiefilms,
 • instellingen - naam, update firmware, maak een snelkoppeling etc.
 • locatie van robot - geschreeuw in het Chinees !!!
Mi Home-stofzuiger
Instrukcja
Mi Home-stofzuiger
Gedeeltelijke slijtage status
Mi Home-stofzuiger
Geschiedenis van opruimen
Mi Home-stofzuiger
Extra werksnelheid
Mi Home-stofzuiger
Optie - blokkeer niet
Mi Home-stofzuiger
Godziny belangrijk
Mi Home-stofzuiger
Piloot
Mi Home-stofzuiger
meldingen

Op de eerste dag van het werk stuitte ik op het werk op problemen, zoals klitten, vuile penselen en niet kunnen werken. Ik sluit foto's in EN in om te laten zien hoe het met iemand zal gebeuren en wat ze betekenen.

De robot komt de tapijten binnen. Ik ben lang met donkerbruin haar en ecru - er is geen probleem mee. Op mijn tapijt, zelfs wanneer er geen kracht is om op een deel van het tapijt te rijden om het te stofzuigen, trekt het rond van een andere kant en probeert het de plek te bereiken waar hij een probleem had.

Gebruikers van stofzuigers melden dat ze geen zwarte tapijten willen stofzuigen, ik heb geen zwarte en ik kon het helaas niet controleren. Vergeet niet dat het verplaatsen van de stofzuiger naar een andere kamer niet naar de basis zelf terugkeert, omdat deze de reinigingsruimte opnieuw scant zonder de locatie van de basis te herkennen.

Voor mij vond de grootste reinigingstest in totaal plaats op 120 -140-meters (11-kamers) en aan het einde van 19% van de batterij moest ik deze verbinden met de basis omdat ik niet wilde werken. Het was een lengtetest omdat ik deze naar een aantal kamers verplaatste die om de paar dagen niet regelmatig moeten worden schoongemaakt. Normaal gesproken is de batterij voldoende voor 50 - 80-meters, afhankelijk van de modus waarin deze werkt.

We plaatsen de basis van de stofzuiger op een zodanige plaats dat de stofzuiger er gemakkelijk bij kan. ik
Ik wilde het in de hoek van de kamer naast de gordijnen, maar het bleek dat de opleggers is een probleem voor hem, omdat hij wilde uit de buurt van het aan te sturen en was niet basis en interessant feit is dat de stofzuigen in de plaats waar de gordijnen zijn geen probleem.

Ik vond hem een ​​plek onder de kast.De Xiaomi-stofzuiger heeft ongeveer 10 nodig - 15 cm aan de zijkanten, zodat deze kan 'omdraaien' en de omgeving kan scannen. Ik kocht ook de Virtual Wall van Xiaomi omdat hij zich onder de decoder en andere apparatuurkasten bevindt, ik veel kabels heb en elke keer als ik hem schoonmaakte, raakte hij verward. De kosten van de muur bedragen ongeveer PLN XNUM in Polen. Vanuit China is de prijs ongeveer 45-15 USD. Het is een magnetische 20-tape, vrij zwaar, hij kan in kleinere stukjes worden gesneden. Bij haar krijgen we 2 dubbelzijdige tapes om het te lijmen. Het werkt met mij. De stofzuiger omzeilt deze plaats. Foto met een tapijt.

Het belangrijkste is nu hoe een stofzuiger met schoonmaken omgaat. Ik wist niet dat er zoveel vuil in het huis was. Wij zijn 4-mensen en een kat. De stofzuigercontainer vult snel en de borstel wordt snel vuil. Weggooien is een kleinigheid. Klik en we hebben al een container in de hand. Reinig de borstel met het aangesloten apparaat. Onderwerp een mes met een hand en de "cut" haar en andere Lander en aan de andere kant, als we reinigingsmachine die van boven naar beneden verwijderen andere onzuiverheden in de borstel kam.


Film van het werk:

Sommering

De Xiaomi-stofzuiger bleek een schot in de roos te zijn bij 10. Ik was heel goed aan het poetsen en ik verwachtte het van hem. Dit is mijn eerste stofzuiger, maar ik was niet teleurgesteld. Naar mijn mening een goed product voor goed geld. Ik heb het gekocht AliExpress voor 335 USD. Helaas is de stofzuiger niet in Polen verkrijgbaar in officiële verkoop en moet je via Chinese tussenpersonen kopen. Daarnaast heb ik verwisselbare accessoires gekocht, zoals HEPA-filter, hoofdborstels en zijborstels. Stel 2 x zijborstel, 1 x main, 2 x Hepa-filter in voor ongeveer 27-30 USD op Aliexpress.


Update

stofzuiger je kunt kopen in de winkel Gearbest.com